Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cffdd6272ec81a58da32a1a97c37598b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helena Koivu pääsi vihdoin tapaamaan lapsensa – julkaisi koskettavan päivityksen – Uutisalue

Helena Koivu pääsi vihdoin tapaamaan lapsensa – julkaisi koskettavan päivityksen

Helena Koivu saapui Yhdysvalloista Suomeen elokuun puolella.

EX-JÄÄKIEKKOILIJA Mikko Koivusta eronnut Helena Koivu on viimein päässyt tapaamaan lapsensa. Helena jakoi aiheesta päivityksen sosiaalisessa mediassa.

– Sydämeni on jälleen täysi, Helena Koivu kirjoittaa Instagramissa.

Päivityksen yhteyteen hän on lisännyt kuvan itsestään ja lapsistaan viettämässä aurinkoista päivää yhdessä. Helena Koivu ja lapset poseeraavat kuvassa hymyillen kameralle.

Päivitys on kerännyt runsaasti myötätuntoisia ja iloisia kommentteja.

– Olen niin iloinen puolestasi! yksi seuraajista kirjoittaa.

– Hymy lastesi kasvoilla kertoo kaiken, olen iloinen puolestanne, toinen kirjoittaa.

Aiemmin Helena Koivu on kertonut sosiaalisessa mediassa, että ikävöi Suomessa tällä hetkellä asuvia lapsiaan. Elokuun lopulla hän saapui Yhdysvalloista Suomeen päästäkseen tapaamaan heitä.

– En malta odottaa, että saan teidät taas syliini, Helena Koivu kirjoitti muutama päivä sitten Instagramin tarinat-osiossa. Päivityksen yhteyteen hän oli ladannut kuvan itsestään ja lapsistaan halaamassa toisiaan.

Avioerokiistan keskellä olevien Koivujen lapset määrättiin oikeuden viimeisimmän päätöksen mukaan asumaan isänsä luo Turkuun, kun taas Helena Koivu olisi toivonut heidän jäävän Yhdysvaltoihin.

Ex-parin lapsia koskevan asuinpaikkapäätöksen taustalla oli muun muassa se, että oikeus piti Koivujen mahdollisuuksia asua Yhdysvalloissa hyvin epävarmoina.

Päätöksessä huomioitiin myös esimerkiksi lasten sukulaissuhteet Suomessa.

Mikko Koivu oli perustellut lasten asumista Suomessa muun muassa sillä, että Suomessa sukulaiset asuisivat lähellä. Hän kertoi myös suomalaisista kouluista ja siitä, miten niissä tuettaisiin kielen oppimista ja muuta sopeutumista.

Avioerokiistan keskelle ajautuneet Helena ja Mikko Koivu kuvattuna vuonna 2017. Kuva: Johannes Kotkavirta

HELENA Koivu puolestaan vetosi siihen, että Minnesotassa lapset saisivat jatkaa tutussa koulussa ja harrastuksissa. Oikeus kuitenkin kiinnitti huomiota siihen, että Helena Koivun suunnitelmassa oli aukkoja.

Helena Koivu on sittemmin oikeuden päätöksellä joutunut muuttamaan pois Edinan-kodista Yhdysvalloissa.

Oikeuden mukaan Helena Koivu oli asunut Yhdysvalloissa viisumilla, joka täytyy uusia kahden vuoden välein. Oikeus epäili, ettei Helena Koivulle enää myönnettäisi uutta viisumia nykyisen umpeutuessa. Hänen yrityksensä ei ole riittävän kannattava, jotta hänen voisi katsoa voivan elää yritystoiminnallaan.

Source Link is.fi