Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e2c80780731360323bf9d34dade54093, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helmi Loukasmäki julkaisi syntymäpäivä­kuvan Thaimaasta – Danny yllätti – Uutisalue

Helmi Loukasmäki julkaisi syntymäpäivä­kuvan Thaimaasta – Danny yllätti

Helmi Loukasmäki juhli syntymäpäiväänsä Thaimaan lämmössä.

Laulajalegenda Danny, 81, ja Helmi Loukasmäki, 23, lomailivat hiljattain Thaimaassa. Loukasmäki kertoo Instagram-tilillään, että matkan aikana nähtiin myös yllätyksiä. Hänelle nimittäin järjestettiin matkalla syntymäpäiväjuhlat.

Loukasmäki täytti 23 vuotta virallisesti lauantaina 24. helmikuuta. Juhlapäivää vietettiin kuitenkin jo etukäteen lomamatkalla. Loukasmäen jakamissa kuvissa hän poseeraa iloisena kukkakimpun kanssa. Toisessa kuvassa näkyy myös kermakakku.

– 23! Kiitos kaikista ihanista onnitteluista!

– Kuvassa mä ja synttärikukat viikko sitten. Mulle oltiin järkätty yllätyksenä syntymäpäivät etukäteen lämmössä. Oikeat ystävät on arvokkaita! Loukasmäki iloitsee.

Loukasmäki ja Danny ovat ottaneet tavaksi lomailla Thaimaan lämmössä. Ilta-Sanomat uutisoi viime vuonna, kuinka kaksikko juhli myös tuolloin Loukasmäen syntymäpäivää Thaimaan Phuketissa.

Loukasmäki oli pukeutunut juhlapäivää varten värikkääseen mekkoon.

Lue lisää: Danny ja Helmi Loukasmäki juhlatuulella Thaimaassa – värikylläiset kuvat someen

Kaksikko palasi tuoreimmalta Thaimaan-matkaltaan Suomeen 20. helmikuuta. Danny kertoi Ilta-Sanomille Farmi Suomi –ohjelman lehdistötilaisuudessa polvivaivastaan.

– Kipeä polveni vaivasi minua kuvauksissa, hän myönsi.

– En voinut osallistua ihan samalla tavalla kuin muut, koska minulla ei ollut samanlaisia fyysisiä lähtökohtia kuin nuoremmilla.

Lue lisää: Danny joutuu isoon leikkaukseen – takana jo kaksi operaatiota

Hän myös kertoi, että hänen polvensa on jo kaksi kertaa leikattu huippukirurgin toimesta. Leikkaukset eivät ole kuitenkaan tuoneet toivottua helpotusta polven kipuun ja kankeuteen.

Dannylle tehdään seuraavaksi isompi toimenpide, jossa hän saa tekonivelen.

– Nyt täytyy tehdä niin, että pitää katkaista se polvinivel ja laittaa sinne tekonivel, hän kertoi.

Danny joutuu polvileikkaukseen. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Source Link is.fi