Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a57c6abdb0b89d6a734b7c56b0ec577e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helsingin jäähallissa vaaratilanne – poliisi hälytettiin paikalle – Uutisalue

Helsingin jäähallissa vaaratilanne – poliisi hälytettiin paikalle

HIFK:n ja HPK:n välinen ottelu päättyi vaaralliseen tilanteeseen katsomossa.

Helsingin jäähallissa syttyi torstai-iltana tappelu HIFK:n ja HPK:n välisessä ottelussa. Tapaus sattui vain pari minuuttia ennen päätössummeria ottelussa, jonka HIFK voitti 3–0.

Tilanne sai alkunsa hallin yläkatsomon sisäänkäyntiaukon luona, johon hallista poistuneet ihmiset alkoivat pikkuhiljaa kerääntymään ottelun lopun lähestyessä. Siinä ainakin kaksi katsojaa kävivät toisiinsa käsiksi ja yrittivät lyödä toisiaan.

Erään paikalla olleen järjestyksenvalvojan mukaan tappelussa oli osallisena kolme ihmistä.

– Kolme kaveria alkoi uhkailla katsomon yläosassa ja siitä lähti jonkinlainen käsirysy käyntiin. Eivät tainneet olla ihan selvin päin, hän sanoo.

Tilanteeseen väliin tullut järjestyksenvalvoja ei saanut rahoitettua kahakoineita henkilöitä yksin, ja hän kutsui paikalle apuvoimia. Ainakin yksi osapuolista painettiin maahan, jossa maatessaan hän vakuutteli olevansa rauhallinen. Tässä vaiheessa paikalle saapui kaksi poliisia.

Tappelua kommentoineen järjestyksenvalvojan mukaan tilanne oli harvinainen.

– Olen ollut seitsemän vuotta näissä hommissa, eikä kertaakaan ole tapahtunut mitään vastaavaa, hän hämmästelee.

Tiedossa ei ole, olivatko osapuolet jommankumman joukkueen kannattajia.

Source Link is.fi