Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e3b1c5138eaf4ff4d1a90cff1f74a944, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helsinki-Vantaan matkatavarakaaos iski Ylen suosikkisarjan kuvauksiin – Uutisalue

Helsinki-Vantaan matkatavarakaaos iski Ylen suosikkisarjan kuvauksiin

Jani Halmeen ja Jari Tervon kuvausmatka Saksaan ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Kirjailija Jari Tervo ja toimittaja-johtaja Jani Halme ovat paraikaa Saksassa, jossa he ovat kuvanneet Ylen Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä -sarjan kolmatta kautta.

Matka ei kuitenkaan sujunut mutkitta. Halme paljastaa viestipalvelu X:ssä (entinen Twitter), että Finnair onnistui tavalla tai toisella kadottamaan kuvausryhmän kaluston.

– Olisi ollut merkittävästi helpompaa, jos Finnair ei olisi hukannut meidän kalustoa. Viikko vedettiin millä vedettiin. Osa kamoista tuli viimeisenä kuvauspäivänä, valot edelleen ties missä, Halme kirjoittaa.

Tervon ja Halmeen kuvausryhmän kohdalle sattunut epäonni ei suinkaan ole ainutlaatuista. Helsinki-Vantaalta lähteviä lentomatkaajia on piinattu jo hetken erinäisillä ongelmatilanteilla.

Aiemmin perjantaina uutisoitiin, että Suomen alle 18-vuotiaat maajoukkuepyöräilijät joutuivat tukalaan paikkaan.

Maajoukkue lensi Etelä-Koreaan juniorien Nation Cupin kilpailuun, mutta pyörät jäivät Helsinkiin.

Finnairilta kerrottiin aiemmin, että tällä viikolla matkatavaroiden käsittelyä ovat vaikeuttaneet muun muassa rankkasateet ja viime viikonlopun Ironman-kilpailut. Ruuhkat vaivaavat syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana 1.-10.9.2023.

Ruuhkat ovat aiheuttaneet ongelmia matkatavaroiden käsittelyn ohella myös turvatarkastuksissa. Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajapalveluyksikön päällikkö Hanna Hämäläinen kommentoi iltapäivällä Ilta-Sanomille, että turvatarkastuksen odotusajat ovat ruuhkien takia nyt ”hieman normaalia pidempiä”.

Source Link is.fi