Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_14c115a22b77babcab125d71dc3a352e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hiljainen hetki meni täysin pilalle – katsojien käytös pöyristyttää – Uutisalue

Hiljainen hetki meni täysin pilalle – katsojien käytös pöyristyttää

Käyttäytyminen oli englantilaisille katsojille haastavaa.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa päätti ennen tiistain EM-karsintaotteluja, että jokaisessa ottelussa pidettäisiin hiljainen hetki viime päivien hirmutekojen vuoksi.

Hiljainen hetki määrättiin alun alkaen kahden ruotsalaisfanin ampumisen kunnioittamiseksi. Myöhemmin Uefa päätti, että hiljaisella hetkellä kunnioitetaan myös Israelin ja Hamasin välisen sodan uhreja.

Kunnioituksen osoittaminen oli vaikeaa ainakin Wembleyllä Lontoossa. Englanti ja Italia kohtasivat tärkeässä karsintaottelussa.

Useat mediat uutisoivat tiistai-iltana, että hiljaisen hetken aikana stadionilla alkoi kuulua hyvin nopeasti huutelua, buuausta ja muuta metelöintiä. Osa hiljaista hetkeä noudattaneista kannattajista alkoi Daily Mailin mukaan taputtaa, pyrkimyksenään hukuttaa huutelijoiden metelöinti aplodien alle.

Kun hiljainen hetki päättyi, Wembleyllä osoitettiin voimakkaasti suosiota. Vahinko oli kuitenkin jo ehtinyt tapahtua.

– Viheltäminen alkoi Wembleyllä, ja perään alkoi kuulua huutoja ja buuauksia. Hiljainen hetki päättyi ennenaikaisesti. Todella lannistavaa, italialaistoimittaja Antonello Guerrera kirjoitti X:ssä.

Kritiikkiä tuli kovasti myös fanien joukosta.

– Miksi idioottien pitää pilata hiljainen hetki, eräs fani kirjoitti.

– Jos buuaat kenenkään kansallishymnille, olet melkoinen ääliö. Jos vihellät ja huutelet hiljaisen hetken aikana, olet täydellinen idiootti. Säälittävää käytöstä! toinen soimasi.

– Jokainen englantilaisfani, joka buuasi hiljaisen hetken aikana, on häpeällinen ihminen.

Expressenin mukaan Englannin tähtipelaaja John Stones pyöritteli pettyneenä päätään kuunnellessaan ihmisten huutelua hiljaisen hetken aikana.

Itse ottelussa Englanti oli vahvempi 3–1. Harry Kane iski kaksi maalia. Englanti varmisti paikan EM-kisoissa, mutta Italian tilanne on vaikeampi. Se on kolme pistettä lohkon kakkosena olevaa Ukrainaa jäljessä, joskin ukrainalaiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän.

Source Link is.fi