Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e11bdb71d3441e4ae0759ac88eb56b5e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Podcast: Noora Fagerström ottaa kantaa miehensä lähettämiin uhkaaviin viesteihin – mies ei totellut kieltoa – Uutisalue

Podcast: Noora Fagerström ottaa kantaa miehensä lähettämiin uhkaaviin viesteihin – mies ei totellut kieltoa

Kansanedustaja ja Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström kertoo, mitä tapahtui sinä aamuna, kun hän heräsi miehensä laittamiin viesteihin.

KOKOOMUKSEN kansanedustaja, Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström (kok) ottaa tuoreimmassa Kolme käännekohtaa -podcastin jaksossa kantaa miehensä Petteri Fagerströmin elokuussa lähettämiin raivokkaisiin viesteihin.

– Ei, mitä sä olet laittanut! Sanoin sulle, että älä vastaa mitään! Fageström muistelee aamua, jona hän heräsi miehensä laittamiin viesteihin.

Fagerström viittaa miehensä viesteillä elokuussa leimahtaneeseen kohuun, joka syntyi hänen Iltalehdelle antamastaan haastattelusta. Lehden mukaan Fagerström sanoi haastattelussa menestymisen olevan ”asenteesta kiinni” ja Fagerströmistä olisi ”ymmärrettävää, että menoleikkaukset osuvat pienempituloisiin”.

IS uutisoi tuolloin, kuinka Petteri Fagerström lähetti ainakin kahdelle henkilölle uhkaavia Instagram-viestejä, kun he olivat kritisoineet hänen puolisoaan artikkelin julkaisun jälkeen.

Helsingin apulaispormestari Paavo Arhinmäki (vas) ja sarjakuvataiteilija Heidi Suotsalo lisäsivät tuolloin Instagramin tarina-osioon kuvakaappauksia Petteri Fagerströmin heille lähettämistä viesteistä.

Esimerkiksi Suotsalon jakamiin tarinoihin hän oli vastannut kehotuksella ”istu miekkaan” ja todennut, että ”Vittu sä oot loppu! Toivottavasti pian tapaat itsesi!”.

Fagerström pyysi myöhemmin anteeksi ”tunnekuohussa kirjoittamiaan asiattomia viestejä”.

Noora Fagerström perusti Jungle Juice Barin parikymppisenä. Mukaan lähti myös nykyinen aviomies Petteri Fagerström. Kuva vuodelta 2018. Kuva: Antti Hämäläinen

Lue lisää: Noora Fagerströmin aviomies Petteri lähetti rajuja viestejä kansan­edustaja­puolisonsa kriitikoille – pahoitteli tapausta

Nyt Noora Fagerström toteaa Roope Salmisen vetämässä podcastissa, että hän kielsi miestään laittamasta kenellekään viestiä, vaikka Petteri oli ilmaissut ettei pidä tavasta, jolla hänen vaimostaan sosiaalisessa mediassa puhuttiin.

– Sanoin, että et sitten laita mitään. Älä vastaa mitään, älä laita mitään viestiä! Fagerström kertoo.

Samalla hän toteaa, että kyseisiä viestejä ei olisi pitänyt laittaa lainkaan. Salminen ja Fagerström ovat jaksossa yhtä mieltä siitä, että viestit olivat ”typeriä”.

Fagerström kuitenkin lisää, että viestien taustalla oli ”historiaa”, eikä kyse ollut ensimmäisistä viesteistä.

– Hän on todella impulsiivinen siinä mielessä, jos jotain tällaista tapahtuu.

Fagerström myös toteaa, että hänen miehensä on hyvin oikeudenmukainen ihminen, joka aina puolustaa perhettään ja ystäviään. Tätä piirrettä hän arvostaa miehessään.

– Hän ajatteli, että tässä tapauksessa se ei ollut oikeudenmukaista kohdella minua niin.

Pari on ollut yhdessä 15 vuotta. Fagerström kertoo podcastissa, että he menivät ensitreffeilleen hänen ollessaan 23-vuotias. Treffien jälkeen asiat etenivät nopeasti ja pari muutti pian yhteen.

Lue lisää: Kansanedustaja Noora Fagerström valtaisan someraivon kohteena – puolustautuu Instagramissa

Kyseisessä jaksossa Fagerström ottaa myös kantaa koko kohun nostattaneeseen Iltalehden uutiseen. Hän kertoo Salmiselle järkyttyneensä nähtyään Iltalehden otsikon. Myös varsinaisen uutisen sisältö ei hänestä vastannut täysin haastattelussa keskusteltua sisältöä.

Fagerströmin mukaan kyseisestä uutisesta sai sellaisen kuvan, että hän on ”köyhien kyykyttäjä” ja ”julmuri”, joka ajaa vain suurituloisten etua. Hänen mukaansa tämä ei pidä paikkaansa.

– Olen itse vähävaraisesta perheestä ja tiedän oikeasti mitä se on. Kyllä oikeasti olen pienituloisten puolella, mutta niin, että meidän täytyy saada meidän talous kuntoon.

Iltalehden mukaan Fagerströmista olisi ”ymmärrettävää, että menoleikkaukset osuvat pienempituloisiin”. Kansanedustaja kommentoi myös tätä väitettä podcastissa.

– Yritin perustella, että jos siitä [asumistuesta] leikataan, on ymmärrettävää, että se kohdistuu pienituloisiin, koska he sitä tukea saavat.

Source Link is.fi