Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3e20021bce9591b08526d975fe4d981f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Holhouksesta vapautunut Britney Spears naimisiin – ex-aviomies tunkeutui hääpaikalle suorassa Instagram-lähetyksessä – Uutisalue

Holhouksesta vapautunut Britney Spears naimisiin – ex-aviomies tunkeutui hääpaikalle suorassa Instagram-lähetyksessä

Yhdysvaltalainen laulaja Britney Spears on solminut kolmannen avioliittonsa. Spears vihittiin pitkäaikaisen kumppaninsa Sam Asgharin kanssa Thousand Oaksissa lähellä Los Angelesia.

People-lehden mukaan häävieraiden joukossa nähtiin muun muassa pop-tähti Madonna, näyttelijä Drew Barrymore ja tosi-tv-ohjemista tunnettu Paris Hilton. Spearsin lapset, vanhemmat ja sisko eivät osallistuneet häihin. TMZ-viihdesivuston mukaan vain veli Bryan oli paikalla.

Hääpuku oli Versacen muotihuoneen luomus ja morsian asteli alttarille Elviksen Can’t Help Falling in Love -laulun tahtiin, kertoo People.

Ilmakuva kartanon pihalla olevasta valkoisesta telttakatoksesta, jonka edustalla on kukkia.
Britney Spearsin ja Sam Asgharin hääjuhlia varten oli pystytetty telttakatos.AOP

Britney Spears vapautui viime syksynä isänsä holhouksesta, joka oli määrätty laulajan psyykkisten ongelmien vuoksi. Isä James Spears vastasi tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä 13 vuoden ajan. Yhdysvaltalaismedia on arvioinut, että Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria.

Britney Spears anoi holhouksen lopettamista, sillä hän piti sitä ”hyväksikäyttönä”. Hän muun muassa kertoi, että vuosien ajan hänet pakotettiin esiintymään, ottamaan lääkkeitä ja käyttämään ehkäisyä vastoin tahtoaan. Holhous esti laulajan mukaan avioliiton solmimisen ja lasten hankkimisen.

Holhouksesta vapauduttuaan Spears kihlautui kuntovalmentaja Ashgarin kanssa, ja keväällä hän ilmoitti olevansa raskaana. Toukokuussa pariskunta kertoi raskauden päättyneen keskenmenoon.

Britney Spearsin kohtalo nostatti maailmanlaajuista huomiota ja hänen faninsa kampanjoivat laulajan holhouksesta vapauttamisen puolesta FreeBritney-liikkeen avulla. Liikkeen on katsottu vaikuttaneen olennaisesti holhouksen päättymiseen.

Traileriin kuljetusta varten lastatut vaunut.
Britney Spearsin hääjuhlissa käytetyt ”Tuhkimon vaunut” kuvattiin bensa-asemalla häiden jälkeen.AOP

Hääjuhlissa nähtiin ylimääräistä draamaa, kun laulajan entinen aviomies Jason Alexander tunkeutui hääpaikalle kuvaten samalla suoraa lähetystä Instagramiin. Yhdysvaltalaismedian mukaan Alexander väitti saaneensa kutsun häihin, mutta poliisit pidättivät hänet. Välikohtauksesta ovat uutisoineet muun muassa TMZ ja Variety-lehti.

Alexander ja Spears ehtivät vuonna 2004 olla naimisissa 55 tuntia ennen kuin avioliitto mitätöitiin.

Britney Spears oli vuosina 2004–2007 naimisissa rap-muusikko Kevin Federlinen kanssa. Heillä on kaksi lasta.

Lisää aiheesta:

Tuomioistuin vapautti poptähti Britney Spearsin isänsä holhouksesta – ”Paras päivä ikinä”

Poptähti Britney Spearsin tapaus toi ilmiön valokeilaan – Yhdysvalloissa lakialoite holhouksen alaisuudessa elävien suojaamiseksi

Britney Spears syyttää isäänsä holhousaseman väärinkäytöstä – ”Luulin, että he yrittävät tappaa minut”

Britney Spears puhuu oikeudelle tilanteestaan ensimmäistä kertaa vuosiin – mitä pop-ikonin holhous tarkoittaa ja miksi hän puhuu nyt?

Popikoni Britney Spearsin ympärille syntynyt ”vapautusliike” jatkuu sitkeästi – lue tästä, miksi takavuosien tähdestä puhutaan taas

Source Link yle.fi