Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_97dac0af0f80a6d7973c5d040cdf7f4d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nico Rosbergilla porttikielto F1-varikoille – Uutisalue

Nico Rosbergilla porttikielto F1-varikoille

Tv-katsojat ympäri maailman ovat saaneet hämmästellä mestarikuljettaja Nico Rosbergin puuttumista paikan päältä viimeaikaisista F1-lähetyksistä.

Vuoden 2016 mestari Rosbergista on aktiiviuran päättymisen jälkeen kehittynyt pisteliäs ja ankara kommentaattori mm. Skyn lähetyksissä. Monacossa hän ei kuitenkaan osallistunut voinut työskennellä ratahaastatteluissa, eikä hänellä ole asiaa varikolle Azerbaidzhanissakaan.

Saksalainen Sport1-sivusto kertoo syyksi sen, että Rosberg ei ole ottanut koronarokotetta. Kaudella 2021 tämä ei vielä ollut ongelma, sillä negatiivinen PCR-testitulos riitti oikeuttamaan akkreditoituun paikkaan varikolla. Täksi kaudeksi rokotteesta tuli pakollinen.

Rosberg kertoi, ettei ole ottanut rokotetta, koska on sairastanut koronan.

– Sairastamisen vuoksi minulla on vasta-aineita vaikka kuinka. Olen myös tehnyt testejä säännöllisesti. Näissä olosuhteissa lääkärini neuvoi, ettei ole järkeä ottaa rokotetta, Rosberg kertoi sivustolle.

Lääkärin neuvoja tai ei, F1:n säännöt ovat tiukat. Monacossa nähtiinkin skandaali, sillä turvamiehet kielsivät Rosbergilta pääsyn varikkoalueelle – vaikka sääntömääräisesti jokaisella F1-mestarilla on elinikäinen vapaa pääsy varikkoalueelle.

Rosberg on siis joutunut tuottamaan sisältöjään etänä, ja Sport1:n mukaan saksalaiskuljettajan onkin tehtävä päätös: ottaako rokote vai keksiä joku tapa, jolla voi osallistua ilmankin?

Sivuston mukaan Rosbergin jatko Skylla on vaakalaudalla, koska luonnollisesti rokottamattomuus vaikeuttaa Rosbergin mukanaoloa niissä lähetyksissä, joista hänelle maksetaan.

Source Link is.fi