Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_82fc31a9f401a803ed48fa86656ed502, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hollywood-tähti Drew Barrymore teki podcastissa seksipaljastuksen: ”Mikä minua vaivaa?” – Uutisalue

Hollywood-tähti Drew Barrymore teki podcastissa seksipaljastuksen: ”Mikä minua vaivaa?”

Näyttelijätähti Drew Barrymore, 47, kertoi luotsaamansa keskusteluohjelman Drew’s News -osiossa voivansa elää vuosia ilman seksiä. Asia tuli ilmi, kun Barrymore kummasteli entisen Spider-Man-näyttelijän Andrew Garfieldin, 39, erikoista paljastusta.

Garfield on aikaisemmin kertonut WTF with Marc Maron -podcastissa, että hän eli puoli vuotta selibaatissa, kun hän valmistautui vuoden 2016 Silence-elokuvan papin rooliinsa.

– Se oli erittäin siistiä. Koin aika villejä ja psykedeelisiä kokemuksia, kun näännytin itseäni seksistä ja ruoasta, Garfield muisteli.

Andrew Garfieldin puolen vuoden selibaatti sai Drew Barrymoren reagoimaan.

Muun muassa

People

– ja Toofab -julkaisujen mukaan ohjelmaosion toinen juontaja Ross Mathews, 43, vitsaili ymmärtävänsä selibaattia, koska hän itse eli siinä kaksikymppisenä. Barrymore taas naurahti, että hän ei ollut kovin vakuuttunut Garfieldin selibaatin pituudesta.

– Totesin vain, että ”mikä minua vaivaa, kun minusta kuusi kuukautta ei ole edes pitkä aika”. Ajattelin vain, että ”mitä sitten?” Barrymore avasi.

– Tuo on tuleva otsikko: ”Drew voi elää puoli vuotta ilman seksiä”, Ross vitsaili.

– Voi kuule, vuosia, Barrymore vastasi.

Barrymore ei kuitenkaan tuominnut Garfieldin hyödyntämää metodinäyttelemistä, josta näyttelijän selibaatissa oli alun perin kyse.

– Ymmärrän, että haluat muuntautua ja omistautua roolillesi täysin, Barrymore pohti.

Barrymore jopa myönsi käyttäneensä samaa työskentelymenetelmää monissa hänen elokuvissaan. Yhdeksi esimerkiksi hän nostaa elokuvan, josta hän ansaitsi itselleen Golden Globe -palkinnon.

– Näyttelin silloin Grey Gardens -elokuvassa, jossa esitin tosi-elämän naista Edie Bealea. Mutta olin niin hermostunut, etten oikein keskustellut kenenkään kanssa kuvauksissa. Pysyin vain koko ajan roolissani, Barrymore kertoi.

Barrymoren tiedetään vitsailevan monista asioista keskusteluohjelmassaan. Viime toukokuussa Barrymore joutui ongelmiin vitsailujensa takia, kun hän tokaisi näyttelijöiden Johnny Deppin ja Amber Heardin sen aikaisen oikeudenkäynnin olevan ”sukellus sulaan hulluuteen”.

Barrymore oli tuolloin jopa nauranut erikoisille väitteille, joita oikeudenkäynnissä oltiin tuotu esille. Somekansa suutahti Barrymoren vitseille niin paljon, että näyttelijä julkaisi myöhemmin anteeksipyynnön Instagram-tilillään.

Drew Barrymore sanoo voivansa elää vuosia ilman seksiä.

Lue lisää: Drew Barrymore vitsaili ruman oikeudenkäynnin keskellä olevan Johnny Deppin kustannuksella

Lue lisää: Drew Barrymore, 46, ja Cameron Diaz, 49, julkaisivat poikkeavan otoksen

Source Link is.fi