Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3c9bbde91e75c8170901c77a2989fd14, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HS: Oikeus määräsi Jethro Rostedtin maksamaan lähes puoli miljoonaa maksamattomia vuokria – Uutisalue

HS: Oikeus määräsi Jethro Rostedtin maksamaan lähes puoli miljoonaa maksamattomia vuokria

LIIKEMIES ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt, 46, kertoi tiistaina Instagramissa, että hän joutuu sulkemaan Turussa sijaitsevan yökerhonsa Studion. Nyt Varsinais-Suomen käräjäoikeus on antanut vuokranantajalle luvan häätää Rostedtin Turun keskustassa sijaitsevalta liikepaikalta, kertoo Helsingin Sanomat.

Lisäksi Rostedtin yritystä velvoitetaan HS:n mukaan maksamaan vuokranantajalle korvauksia maksamattomista vuokrista. Vuokria ja muita maksuja on viivästyskorkoineen kertynyt yhteensä 449 000 euroa

Lue lisää: Jethro Rostedt sulkee yökerhonsa Turussa – vuokra­rästit kasvoivat liian suuriksi

Rostedt perusteli yökerhonsa sulkemista tiistaisessa päivityksessään sillä, etteivät he päässeet vuokranantajan kanssa sopuun taloudellisista seikoista. Yökerho avattiin Turun keskustaan helmikuussa 2019, eikä Rostedtin mukaan yökerholla ollut koronan vuoksi mitään mahdollisuuksia selvitä.

– Emme päässeet yhteisymmärrykseen vuokranantajan kanssa tilamme vuokrasta ja syntyneistä vuokrarästeistä, Rostedt kertoo.

– Luonnollisesti ymmärrämme heidän kantansa, ei korona ollut heidän vikansa, eikä tietenkään kenenkään. Kävimme pari viikkoa sitten oikein oikeudessa asti, mutta emme saaneet solmua auki, hän jatkaa.

Keväällä uutisoitiin, että Rostedtilla on velkoja yhteensä yli neljä miljoonaa euroa. Rostedt itse on todennut velkojen johtuneen kiinteistökaupoista. Viime heinäkuussa Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi Rostedtin omaisuutta väliaikaiseen takavarikkoon 650 000 euron edestä.

Source Link is.fi