Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c5a1458eed07b3fef6d192fbc9732d86, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huippukuljettajan raju ulosajo säikäytti MM-rallissa – pakeni liekkimerta – Uutisalue

Huippukuljettajan raju ulosajo säikäytti MM-rallissa – pakeni liekkimerta

Hyundai-kuljettaja Oliver Solberg ajoi rajusti ulos Kroatian MM-rallin yhdeksännellä erikoiskokeella lauantaina.

20-vuotias ruotsalainen menetti autonsa hallinnan vasemmalle kääntyneessä kovavauhtisessa mutkassa. Mutkan jättö meni pitkäksi, Hyundai spinnasi lähes 180 astetta ja päätyi holtittomasti perä edellä puuhun.

Katsojan kuvaaman videon ulosajosta voi katsoa tästä linkistä.

Auto syttyi tuleen nopeasti osuman jälkeen. Katsojan ikuistamalla videolla näkyy, kuinka Solberg kapusi pikavauhtia ulos autosta heti kun äkkäsi takakontin läpi leimunneet liekit.

Solberg kertoi myöhemmin Instagram-tilillään, että mutka oli mudan liukastama.

Hyundain tallipäällikkö Julien Moncet kiisti myöhemmin lauantaina huhut siitä, että auton tekninen vika olisi aiheuttanut Solbergin ulosajon.

– Meidän täytyy tarkastaa vielä auto, mutta tiedän, ettei se johtunut mistään sähkö- tai hybridijärjestelmään liittyvästä ongelmasta, Moncet sanoi Dirtfish-sivuston mukaan.

Moncetin mukaan sekä Solberg että tämän kartanlukija Elliott Edmondson selvisivät rytäkästä ilman loukkaantumisia.

Solberg on Ruotsin ja Norjan kaksoiskansalainen mutta hän ajaa Ruotsin lipun alla. Nuoren rattimiehen isä on lajilegenda Petter Solberg.

Toyotan Kalle Rovanperä johtaa Kroatian rallia 16 erikoiskokeen jälkeen. Hyundain Ott Tänak on 16,8 sekunnin päässä suomalaisesta. Lauantaina kaasutellaan vielä neljä pikataivalta.

Source Link is.fi