Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9290c4f21b586a33f2cf504124ce42c5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huuhkajien maalivahti Carljohan Eriksson siirtyy Skotlannin liigaan – Uutisalue

Huuhkajien maalivahti Carljohan Eriksson siirtyy Skotlannin liigaan

Suomalaismaalivahti Carljohan Eriksson siirtyy Skotlannin jalkapalloliigassa pelaavaan Dundee Unitediin kahden ja puolen vuoden sopimuksella. Eriksson pelasi komean kauden ruotsalaisseura Mjällbyssä, ja hänet valittiin koko pääsarja Allsvenskanin parhaaksi maalivahdiksi.

Dundee Unitedissa pelaa ennestään suomalaisista Ilmari Niskanen. Eriksson pelasi ensimmäisen miesten maaottelunsa syyskuussa Walesia vastaan. Debyytti meni hyvin, ja hän torjui 0–0-tulokseen päättyneessä ottelussa Harry Wilsonin rangaistuspotkun.

Dundee United on Skotlannin Valioliigassa seitsemäntenä. Eriksson ei ole vielä pelikelpoinen Skotlannissa, sillä hän odottaa työlupaa. Dundee United kertoi suomalaismaalivahdin siirrosta torstaina kotisivuillaan.

Source Link is.fi