Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d90fb1c86d66b10a4a2ac08aaec466ab, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Iivo Niskanen ei ilmestynyt lähtöviivalle – naisten kisassa sensaatio – Uutisalue

Iivo Niskanen ei ilmestynyt lähtöviivalle – naisten kisassa sensaatio

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n alainen kauden avauskisa hiihdettiin viikonloppuna Olostunturilla Muoniossa. Sunnuntain hiihtomatkana oli 10 kilometrin vapaa väliaikalähdöillä.

Kuva: Heikki Saukkomaa ja Emmi Korhonen / Lehtikuva

| Päivitetty

ISTV näytti kilpailut suorana lähetyksenä. Paikalla kisoissa oli tänä vuonna ennätysmäärä Suomen ja maailman huippuhiihtäjiä, mm. vankka edustus Norjasta.

Naisten kisassa nähtiin todellinen sensaatio, kun aktiiviuransa jo lopettanut Riitta-Liisa Roponen, 45, oli paras suomalainen. Roponen oli Saksan Victoria Carlin voittaman kisan kuudes. Hän jäi kärjestä 59,6 sekuntia.

Roposen taakse jäivät muun muassa Krista Pärmäkoski (10:s) ja Kerttu Niskanen (11:s). He jäivät entisestä maajoukkuekaveristaan noin 14 sekuntia.

Jasmin Kähärä oli 13:s ja Anne Kyllönen 16:s. Kisasta puuttuivat maailmancupin parhaat hiihtäjät.

Miesten kisassa lauantain voittaja Iivo Niskanen ei ilmestynyt lähtöviivalle. Sunnuntain vapaan 10 kilometrin kisan voitti Saksan Friedrich Moch.

Paras suomalainen oli Perttu Hyvärinen, joka oli kuudes jääden Mochille 13,4 sekuntia. Markus Vuorela oli 9:s, Oskari Hökkä 13:s, Niko Anttola 14:s ja Lauri Lepistö 15:s.

Source Link is.fi