Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ca8f6b2e086575f0acdebe20373aed16, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Iivo Niskasen keskeytyksen syy selvisi – HS: ”Eivät loksahtaneet kohdalleen” – Uutisalue

Iivo Niskasen keskeytyksen syy selvisi – HS: ”Eivät loksahtaneet kohdalleen”

Suomen tähtihiihtäjä Iivo Niskanen keskeytti lauantaina Lillehammerissa miesten 15 kilometrin (v) väliaikalähdön.

Niskanen oli 6,1 kilometrin väliaikapisteellä sijalla 26 ja jäänyt kärjestä 23,2 sekuntia. Seuraavaan, 7,4 kilometrin mittauspisteeseen Niskanen ei enää ilmestynyt.

Suomen voitelupäällikkö, aiemmin Niskasen luottohuoltajana tunnetuksi tullut Mika Venäläinen taustoitti Helsingin Sanomissa syytä keskeytykseen:

– Iivo sanoi, että sukset eivät olleet kilpailukykyiset. Urheilija valitsee parhaat sukset tähän päivään, ja me sitten pyrimme virittämään sitä voitelulla ja käsikuviolla. Ne eivät vain tänään loksahtaneet kohdalleen Iivon kohdalla, Venäläinen sanoi HS:lle.

Hän kävi Niskasen kanssa testaamassa suksia keskeytyksen jälkeen.

Päävalmentaja Teemu Pasanen kommentoi hiihtoja STT:lle:

–  Iivo oli kärjestä jäljessä jo ensimmäisissä väliajoissa ja eroa tuli vain lisää. Siinä vaiheessa hän päätti keskeyttää, Pasanen totesi.

–  Hän ei ollut tyytyväinen kulkuun, mutta minulla ei vielä ole tarkkaa tietoa loppuanalyysistä.

Source Link is.fi