Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_16f1b08f1ef231f2a938bee16e1f804e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Karlssonin ja Johaugin välillä uskomaton trilleri! Iivo Niskasen keskeyttäminen puhutti – Uutisalue

Karlssonin ja Johaugin välillä uskomaton trilleri! Iivo Niskasen keskeyttäminen puhutti

Maastohiihdon maailmancupissa Norjan Lillehammerissa hiihdettiin lauantaina vapaan hiihtotavan 10 ja 15 kilometrin väliaikalähdöt.

Miesten 15 kilometrin kisa oli huimaa norjalaisdominointia, kun top kympissä oli peräti seitsemän norjalaista. Norja otti kolmoisvoiton: Simen Hegstad Krüger voitti, Hans Christer Holund oli toinen ja Martin Löwström Nyenget. Myös sijat 6–9 menivät Norjaan.

Paras suomalainen oli sijalle 25 hiihtänyt Perttu Hyvärinen. Iivo Niskanen keskeytti kisan. Remi Lindholm oli 32:s, Lauri Lepistö 39:s ja Joni Mäki 49:s.

Naisten kisassa Ruotsin Frida Karlsson ja Norjan Therese Johaug kävivät trillerimäisen taistelun voitosta. Taisto kääntyi Karlssonin eduksi niukalla 0,3 sekunnin erolla. Paras suomalainen oli Kerttu Niskanen, joka oli 12:s.

Anne Kyllönen oli 38:s, Riitta-Liisa Roponen 42:s, Eveliina Piippo 50:s ja Johanna Matintalo 51:s. Maaret Pajunoja keskeytti.

Ilta-Sanomat seuraa Lilllehammerin tapahtumia tässä artikkelissa. Seuranta aukeaa alle.

Source Link is.fi