Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_10d9aefd5e2b361f08598931d55e8786, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Ikävä uutinen Mikael Granlundista – Uutisalue

Ikävä uutinen Mikael Granlundista

Mikael Granlund joutui heti sivuun peleistä.

Mikael Granlundin NHL-kauden avausottelu jäi varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa kesken.

San Jose Sharksissa kiekkoileva Granlund pelasi kotiottelussa Vegasia vastaan 15 minuuttia ja 36 sekuntia.

Suomalainen ei näyttänyt loukanneen itseään mitenkään erityisemmin viimeisessä vaihdossaan, jonka jälkeen hän ei enää pelannut kaukaloon päätöserän 13 viime minuutin aikana.

San Josen päävalmentaja David Quinn kertoi ottelun jälkeen lehdistölle, että Granlundilla on alavartalovamma, josta hän kärsi jo harjoitusleirin aikana.

Sharks asetti Granlundin loukkaantuneiden listalle lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, joten häntä ei näin nähdä kaukalossa ainakaan viikkoon.

Granlundille, 31, kausi San Josessa on ensimmäinen. Hän on aiemmin pelannut NHL:ssä Minnesotassa, Nashvillessä ja Pittsburghissa, johon hänet kaupattiin viime keväänä ennen siirtorajaa. Kesällä Granlund oli osana kauppaa, jonka myötä Erik Karlsson siirtyi Pittsburghiin.

Arizona avasi kautensa voitolla

Lauantain vastaisena yönä NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua.

Juuso Välimäen ja Matias Maccellin edustama Arizona Coyotes avasi kautensa komealla vierasvoitolla New Jersey Devilsistä.

Coyotes avasi pelin vahvasti ja johti jo 2-0, mutta Devils meni jatkuvien jäähyjen sekoittaman toisen erän aikana johtoon.

Arizona tuli päätöserässä tasoihin Nick Schmaltzin ylivoimamaalilla ja vei pelin nimiinsä voittomaalikisan jälkeen 4-3. Kolmansia laukojia ei tarvittu, kun Arizonan Nick Bjugstad ja Schmaltz osuivat, ja Devilsin Timo Meier ja Jesper Bratt eivät.

Toisessa ottelussa Washington Capitals oli kotonaan vastaantulija. Pittsburgh Penguins haki pääkaupungista puhtaan 4-0-voiton Sidney Crosbyn (2+0) ja Jevgeni Malkinin (1+3) johdolla.