Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_69669e350f2b8bc0e51161221ca3d6b0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilouutinen! Yllättäen teho­hoitoon joutunut F1-kuski palaa kisa­radalle – Uutisalue

Ilouutinen! Yllättäen teho­hoitoon joutunut F1-kuski palaa kisa­radalle

Williamsin thaimaalaiskuljettaja Alex Albon, 26, palaa kisaradalle tuleva viikonloppuna, kun F1-kausi jatkuu kolmen viikon tauon jälkeen Singaporessa.

Albon joutui sivuun syyskuun alussa ajetusta Monzan osakilpailusta umpilisäkkeen tulehduksen vuoksi. Tulehtunut lisäke operoitiin Italiassa onnistuneesti, mutta vaikeudet alkoivat välittömästi leikkauksen jälkeen.

Albon kärsi hengitysvaikeuksista, ja hän joutui viettämään yön tehohoidossa. Sairaalasta päästyään mies vakuutti ajavansa Singaporessa.

Keskiviikkona asia viimein varmistui, kun Albon päivitti kuulumisiaan F1-sivustolla.

– Ensinnäkin kiitokset kaikille rohkaisevista viesteistä ja tuesta. Valmistautumiseni Singaporeen on ollut hieman tavanomaisesta poikkeava, mutta voin hyvin ja olen tehnyt kaikkeni ollakseni valmis yhteen kauden fyysisesti kovimmista kisoista.

– En aliarvioi lainkaan sitä, kuinka haastavaa tästä tulee, mutta odotan kovasti pääsyä taas takaisin ajamaan, Albon totesi sivustolla.

– Kyseessä on hieno katurata ja lähin ”kotikisa” minulle, joten olen todella innoissani, hän jatkoi.

Source Link is.fi