Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ecd10556e47605d62f1955675258d379, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Israel iski voimalla Gazaan –korkea-arvoinen komentaja kuoli – Uutisalue

Israel iski voimalla Gazaan –korkea-arvoinen komentaja kuoli

Ainakin 15 ihmistä, heidän joukossaan korkea-arvoinen Islamilainen Jihad -järjestön komentaja, sai surmansa Israelin armeijan iskussa Gazan kaistalle perjantaina, kertoivat palestiinalaislähteet.

Israelin armeijan mukaan isku oli osa operaatiota Islamilaista Jihadia vastaan. Järjestö uhosi kostavansa iskun ja ilmoitti Israelin aloittaneen ”sodan kansaamme vastaan”.

–  Emme ole vielä lopettaneet, sanoi puolestaan Israelin armeijan edustaja Richard Hecht.

Isku tehtiin neljä päivää sen jälkeen kun Israel sulki kaksi Gazaan johtavaa rajanylityspaikkaa ja rajoitti rajan lähellä asuvien israelilaissiviilien liikkumista.

Gazaa hallinnoiva äärijärjestö Hamas sanoi ”Israelin syyllistyneen taas uuteen rikokseen, josta se saa maksaa”.

–  Israelin hallitus ei anna terroristijärjestöjen määritellä Gazan alueen toimintaa ja uhata Israelin kansalaisia. Turvallisuusjoukot tulevat toimimaan Islamilaisen Jihadin terroristeja vastaan ja poistamaan uhan, perusteli puolestaan Israelin pääministeri Yair Lapid.

Source Link is.fi