Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8ed56f5e175f0c40bb9c3b4e63c26220, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Janni Hussin perhekuva 90-luvulta riemastuttaa somessa – näin julkkikset juhlivat isänpäivää – Uutisalue

Janni Hussin perhekuva 90-luvulta riemastuttaa somessa – näin julkkikset juhlivat isänpäivää

Julkkikset muistavat puolisoitaan ja omia isiään hauskoissa ja hellyttävissä kuvissa.

Suomi heräsi sateiseen isänpäivään, mutta se ei ole juhlatunnelmaa latistanut. Julkisuudesta tutut ihmiset julkaisivat heti aamutuimaan mitä ihanampia otoksia isänpäivän vietostaan.

Juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuoren kolmipäinen lapsikatras yllätti isänsä sunnuntaiaamuna leipomuksilla ja askarteluilla. Perheen äiti Marja Hintikka julkaisi perheen aamusta kuvia Instagramissa kauniiden saatesanojen kera.

– Sanotaanko näin, että tänä vuonna lapsen askartelema muotokuva on harvinaisen yhdennäköinen, vai mitä? Kaikki isät ja isän roolin elämässä ottaneet – olette kovin tärkeitä! Kiitos, kiitos, kiitos!

– Ile toivoi lahjaksi ainoastaan suklaahippukakkua, joten sitä on sitten vähän enemmänkin jääkaapissa odottamassa. Ja tietenkin lasten lahjoja ja kortteja, haleja ja pusuja. Niitä tarjolla koko päivän maailman parhaalle isille, Hitikka kirjoittaa somessa.

Mediapersoonana ja ”kauppiaan rouvana” tunnettu Minttu Kaulanen muisti puolisoaan ja lapsensa isää Sampo Kaulasta ihanalla kuvakollaasilla.

– Isänpäivänä onnittelen tyyppiä jonka kanssa tämä vanhemmuuden matka on ollut vilpittömästi kaikessa haasteellisuudessaan(kin) mieletön matka, hän kirjoittaa Instagramissa.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, mutta uusioperheeseen kuuluu myös Mintun kaksi vanhempaa lasta ja Sampon yksi lapsi.

Entinen radiojuontaja ja nykyinen rallitähti Janni Hussi puolestaan onnittelee somessa omaa isäänsä.

Hussi jakoi seuraajilleen nostalgisia kuvia vuosien takaa, joissa hän viettää aurinkoista kesäpäivää yhdessä isänsä kanssa. Molemmilla on päässään ajankuvaan kuuluvat virkatut kesähatut.

– Hyvää isänpäivää! Oispa vieläkin virkattu mansikkahattu, Hussi laukoo somessa.

Hussin hellyttävä somejulkaisi herätti hilpeyttä seuraajien keskuudessa, ja moni innostui muistelemaan ysärin alkupuolelta tuttuja ”antennipipoja”.

– Kutimet käteen ja tekaiset mansikka pipan, joku kehottaa Hussia.

Näyttelijä ja somevaikuttaja Sara Parikka julkaisi isänpäivän kunniaksi kattavan kuvasarjan puolisostaan Mikko Parikasta. Perheeseen kuuluu kolme tytärtä, joiden kanssa Salatut elämät -sarjasta tuttu Parikka poseeraa kuvissa.

– Mikä valtava onni et meillä on just Mikko! Ihanaa päivää ja onnea sankareille, Sara Parikka kirjoittaa Instagramissa.

Vappu Pimiä toivottaa hyvää isänpäivää laajalla skaalalla.

– Hyvää isänpäivää kaikille isille, vaareille, papoille, isoisille ja isäpuolille! Voimia myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta ole isäksi halustaan huolimatta tulleet.

– Erityisesti toivotan hyvää isänpäivää omien lasteni isälle Teemulle, joka on läsnä oleva ja rakastava isä sekä omalle rakkaalle isälleni Markulle!

Maria Veitola muistaa isiä ja isättömiä pitkässä ja polveilevassa somepostauksessa.

– Se on taas täällä, isänpäivä. Päivä kaikille maailman isille. Isänpäivä on vaikea päivä niille, joilla ei jostain syystä ole isää elämässään. Minäkin olen sellainen ihminen. Isäni on kuollut. Ikävöin ja kaipaan häntä joka ikinen päivä, Veitola kirjoittaa nostalgisen kuvan ohessa.

– Oma isäni oli läsnä elämässäni lapsuuden jälkeenkin. Hän ei osannut aina sanoittaa tunteitaan tai kertoa tarpeistaan, mutta uskon, että hän yritti parhaansa. Vaikka suhteemme oli nuoruusvuosinani välillä haastava, piti hän minusta aina huolta. Se merkitsee paljon.

Samaan hengenvetoon hän haluaa myös kiittää oman Taisto-poikansa isää.

– Nyt omalla lapsellani on paras mahdollinen isä ja kaikki on hyvin.

Radio- ja tv-juontaja Juuso Mäkilähde viettää isänpäivää kolmeen pekkaan kahden lapsensa kanssa. Mäkilähteen somejulkaisu herättää hilpeyttä seuraajien joukossa.

– Lapset pääsivät hoitamaan aamiais-show’n ihan itsekseen. Jännittyneenä kuuntelin keittiöstä kantautuvaa tohinaa joka sisälsi mm. seuraavia lausahduksia: ”Anna toi iso veitsi.” ”Hups. Hups. Hups.” ”Toi näyttää ihan kakalta.”

– Dramaattisesta äänimaailmasta huolimatta lopputulos oli kuitenkin aivan fantastinen, Mäkilähde vakuuttaa Instagramissa.

Laulaja Saija Tuupanen poseeraa isänpäivän kuvajulkaisussa oman isänsä rinnalla. Koskettavassa kuvatekstissä hän lausuu näin:

– Mitä sinulle osaisinkaan sanoa? Mitä tunteistani jotain kertoa? Mutta sanoittakin varmasti tiedät sen, ett´ olet minulle tärkeä ihminen.

Sami Kuronen julkaisi iloisen yhteiskuvan korkeuksista. Hänen Oona-tyttärensä on jo 14-vuotias.

– Kuinka onnekas olenkaan! Saan olla upean tyttären isä ja upean isän poika. Hyvää isänpäivää!

Source Link is.fi