Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_052c5be6197387c20cb391c84f49cda1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jari Tervo paljasti Ylellä reaktionsa suru-uutiseen Vesa-Matti Loirin kuolemasta – Uutisalue

Jari Tervo paljasti Ylellä reaktionsa suru-uutiseen Vesa-Matti Loirin kuolemasta

Vesa-Matti Loirin elämäkerran kirjoittanut kirjailija Jari Tervo kertoi Ylen erikoislähetyksessä keskiviikkona, kuinka reagoi suru-uutiseen suuren taiteilijan kuolemasta.

– Itkin ja luultavasti, kun pääsen omiin oloihini, niin itken vähän lisää.

Tervo kertoi ohjelmassa myös, millaista työskentely Loirin kanssa oli.

– Välillä riideltiin ja huudettiin ja esitettiin hyvin epäkohteliaita luonnehdintoja toisistamme taiteilijoina, ihmisinä ja miehinä. Valtaosan aikaa tulimme kuitenkin mainiosti toimeen, Tervo kertoo.

Kirjailijan mukaan Loiri oli silti halunnut kertoa elämästään juuri Tervolle.

– Hän sanoi, että minä kerron kaikki, enkä kerro kenellekään muulle kuin sinulle.

Prosessi elämäkertakirjan taustalla oli pitkä ja mutkikas ja alkoi jo vuonna 2014, kun Loirin managerina toiminut Pete Eklund oli maininnut Tervon elämäkerran mahdolliseksi kirjoittajaksi.

– Matti kutsui meidät sitten joulukiertueensa päätöskonserttiin kulttuuritalolle. Sanoin silloin Katille, että tuskin hän kutsuu koko perhettä kertoakseen, että en ala tähän.

Mutta juuri sen hän teki ja kieltäytyi prosessin aloittamisesta.

Jonkin aikaa meni, kunnes Loiri itse soitti Tervolle.

– Matti sanoi, että hyvä on, tehdään se vitun kirja.

Yle Areenan erikoislähetyksessä vieraana oli kirjailija Jari Tervon lisäksi Ylen kulttuuritoimittaja JP Pulkkinen. Lähetyksessä muisteltiin rakastetun viihdetaiteilijan Vesa-Matti Loirin poikkeuksellista uraa.

Source Link is.fi