Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c8274544131f3a31a135bd4a8ffbdb17, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Järjestö: Israelin iskussa Aleppoon kuoli 36 ja haavoittui kymmeniä Syyrian sotilaita – Uutisalue

Järjestö: Israelin iskussa Aleppoon kuoli 36 ja haavoittui kymmeniä Syyrian sotilaita

Myös Syyrian valtiollinen uutistoimisto kertoo iskusta Aleppon lentokentän liepeille.

| Päivitetty

Syyrian sisällissotaa seuraava kansalaisjärjestö Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) raportoi, että Israel teki varhain perjantaina iskun Aleppon kansainvälisen lentoaseman lähelle, jossa on kuollut ainakin 36 ja haavoittunut kymmeniä Syyrian asevoimien sotilaita.

SOHR:n mukaan isku kohdistui libanonilaisen shiiajärjestön Hizbollahin asevarikkoon lentoaseman lähellä.

Kaksi eri turvallisuuslähdettä kertoi uutistoimisto Reutersille, että Israelin iskussa kuoli 33 sotilasta ja siviiliä sekä kolme Hizbollahin taistelijaa.

Myös Syyrian valtiollinen uutistoimisto Sana kertoo Israelin iskusta, jossa on kuollut ja haavoittunut useita sotilaita ja siviilejä. Sana ei heti tarkentanut uhrien määrää.

SOHR:n tietoja on tavattu pitää luotettavina. Järjestö toimii Britanniasta käsin, mutta sillä on ollut laaja tiedonjakoverkosto Syyriassa keväällä 2011 käynnistyneen sisällissodan alkuvaiheista asti.

Source Link is.fi