Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_41497ffd8bcea9453ee1f1014d9383cf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Järkyttävä rallionnettomuus Uudessa-Seelannissa – 15-vuotias kuljettaja kuoli ulosajossa – Uutisalue

Järkyttävä rallionnettomuus Uudessa-Seelannissa – 15-vuotias kuljettaja kuoli ulosajossa

Uusiseelantilaista Brooklyn Horania, 15, pidettiin lupaavana kuljettajana.

Uudessa-Seelannin ralliväki sai traagisia uutisia sunnuntaina. Kuva vuoden 2022 MM-rallista. Kuva: Nikos Katikis / Zuma

Uuden-Seelannin Paparoassa järjestetty Arcadia Road -rallisprintti päättyi sunnuntaina murheellisissa tunnelmissa, kun vasta 15-vuotias kuljettaja Brooklyn Horan ja hänen kartanlukijansa Tyson Zane Jemmett kuolivat ulosajon seurauksena.

Tapahtumista kertoo The New Zealand Herald -lehti.

Lehden mukaan lupaavana kuljettajana pidetty Hooran ja 35-vuotias perheenisä Jemmett kuolivat, kun heidän autonsa ajautui tieltä ja päätyi tulvivaan jokeen. Kaksikko ei päässyt autosta ulos ajoissa.

Uuden-Seelannin moottoriurheiluliiton puheenjohtaja Wayne Christie sanoi, että liitto aloittaa perusteellisen tutkimuksen tapahtumista.

Uuden-Seelannin entinen huippukuljettaja Hayden Paddon jakoi surunvalittelunsa viestipalvelu X:ssä.

– Kaksi hienoa ihmistä vietiin liian aikaisin eilisen traagisen tapahtuman seurauksena. Brooklyn Horan oli yksi mielenkiintoisimmista nuorista rallilahjakkuuksista, jota odottivat isot asiat. Tyson oli puolestaan iso rallifani ja perhemies. Syvimmät osanottoni perheille, Paddon kirjoitti.

Source Link is.fi