Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fe1402aaa84be6fc3fda23ce96f3c903, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättifestivaalin kaaos ajoi julkkikset äärimmäiseen ratkaisuun – kiittävät nyt avuliasta fania – Uutisalue

Jättifestivaalin kaaos ajoi julkkikset äärimmäiseen ratkaisuun – kiittävät nyt avuliasta fania

Burning man -tapahtumassa ahdingossa ovat olleet niin vierailijat kuin festivaaliesiintyjät.

Kulttimaineen saavuttanut Burning man -festivaali on noussut otsikoihin viime päivinä, kun kymmenet tuhannet ihmiset jäivät jumiin mutakaaoksen vuoksi festivaalialueelle Yhdysvalloissa.

Festivaaleilla mukana ollut yhdysvaltalaiskoomikko Chris Rock kertoo kuitenkin, että on päässyt pois festivaaleilta. Hän ja esiintymässä ollut tähti-DJ Diplo joutuivat tosin turvautumaan erikoiseen keinoon paetakseen alueelta.

Entertainment Tonight -sivusto kertoo, että 58-vuotias koomikko ja Diplo, 44, pääsivät fanien kyydissä pois autiomaasta. Matka taittui festivaalikävijän lava-autolla.

Kuuluisa DJ julkaisi Instagramissa videon, jossa hän, Rock ja muutamat muut matkaavat lava-autolla pitkin mutaista tietä. Diplo kertoo päivityksessä, että oli kävellyt lähes kymmenen kilometriä ennen kuin joku tarjosi heille kyydin.

– Kuljin tien vartta pitkin tuntien ajan ja pidin peukkua pystyssä. Yritin liftata pois alueelta, sillä minulla oli keikka samana iltana Washingtonissa, enkä halunnut pettää fanejani, hän kertoo päivityksessään.

– Kunnioitusta myös tälle kaverille, joka oli fiksuna hommannut lava-auton, hän lisää.

Myös Chris Rock näkyy viedolla New York Knicks -takissa, mustassa hatussa ja aurinkolaseissa.

Asiasta kertoo myös Variety-lehti, jonka mukaan paikalle jääneet festivaalivieraat on määrätty säästämään ruokaa, vettä ja polttoainetta.

Festivaalialue on täyttynyt mudasta. Kuva: EVI AIRY / Reuters

Sunnuntai-iltana kerrottiin, että ainakin yksi festivaalivieras on kuollut alueella rankkasateiden aikana. Asiasta kertoi muun muassa BBC. Kuolinsyystä ei ole kuitenkaan kerrottu vielä enempää.

Aiemmin tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet, että pääsy tapahtuma-alue Black Rock Cityyn ja sieltä pois pysyy suljettuna lopputapahtuman ajan. Festivaali alkoi viime sunnuntaina ja sen on määrä päättyä maanantaina.

Erämaassa järjestettävälle festivaalille on tänä vuonna saapunut noin 73 000 hengen yleisö.

Source Link is.fi