Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a698b7ee651ed78a349a310ad5b3cf03, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jelena Välbeltä karu paljastus isästään – Uutisalue

Jelena Välbeltä karu paljastus isästään

Jelena Välbe tilitti isäsuhteestaan venäläiskanavan haastattelussa.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe puhui suhteestaan isäänsä Rossija 1 -kanavan haastattelussa.

Olympiavoittajan isä asuu Ukrainassa.

– En valitettavasti ole tekemisessä hänen kanssaan. En edes tiedä, onko hän elossa, Välbe sanoi Sport-Ekspressin mukaan.

Välbe kertoi, että hänen vanhempansa erosivat ennen kuin hän syntyi. Välbe katkaisi välit isäänsä ollessaan parikymppinen.

– Hän ei halunnut minusta mitään muuta kuin rahaa. Kyllästyin olemaan lypsylehmä ja päätin lopettaa yhteydenpitoon isääni, hän kertoi.

Välbe on tullut tunnetuksi Vladimir Putinin kannattajana, eikä hän ole missään vaiheessa tuominnut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Välbe on kuulunut myös Putin edustamaan Yhtenäinen Venäjä -valtapuolueeseen. Hän avautui innostaan Putinia kohtaan muun muassa Lahden MM-kisoissa 2017.

– Tyttäreni näki, että minulla on kännykän takakuoressa iso kuva presidentistämme. Hän kysyi huolestuneena, ”äiti, etkö rakasta enää isää?”. Nauroin ja selitin, että kyseessä on vähän toisen tyyppinen rakkaus, Välbe kommentoi IS:lle tuolloin.

Venäjä on suljettu Kansainvälisen hiihtoliiton Fisin kilpailuista.

Source Link is.fi