Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_90e65f92bd71d7726b954996b38ba34a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jenni Vartiainen palasi lavalle TTK:ssa – näin yleisö reagoi – Uutisalue

Jenni Vartiainen palasi lavalle TTK:ssa – näin yleisö reagoi

Jenni Vartiainen muutti hiljattain Yhdysvalloista takaisin Suomeen. Ensi kesänä hänet nähdäänkin taas festivaalilavoilla.

Suomen menestyneimpiin poplaulajiin kuuluva Jenni Vartiainen on palannut pitkän tauon jälkeen esiintymislavoille. Hän nousi sunnuntai-iltana Tanssii tähtien kanssa -semifinaalilähetyksessä ilahduttamaan yleisöä uudella musiikillaan.

Vartiainen saateltiin lavalle raikuvien aplodien saattelemana. Hän esitti uuden kappaleensa Lanka. Tämä oli kappaleen ensiesitys.

Esitys teki yleisöön vaikutuksen ja Vartiainen sai esityksensä päätteeksi pitkät ja railakkaat aplodit.

Vartiaisella oli päällään punainen, pitkä mekko.

Studioyleisö hurmaantui Vartiaisen esityksestä. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Pitkän aikaa Yhdysvalloissa asunut Vartiainen kertoi hiljattain HS:n haastattelussa, että palasi Suomeen, koska halusi jatkaa perhe-elämäänsä kotimaassaan. Vuonna 2019 esikoisensa saanut laulaja-lauluntekijä tahtoi jakaa arkensa isovanhempiensa ja muun sukunsa kanssa.

– Helppoa New Yorkista lähteminen ei ollut, sillä olimme luoneet sinne ihanan elämän. Se tuntui kodilta, Vartiainen kertoi lehden haastattelussa.

Jenni Vartiainen esitti kappaleen Lanka. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Lue lisää: HS: Jenni Vartiainen muutti takaisin Suomeen – kertoo nyt miksi

Maaliskuussa 40 vuotta täyttänyt Vartiainen julkaisi perjantaina 10. marraskuutta uuden singlensä Lanka.

Uuden musiikin myötä artisti nähdään myös ensi kesänä festarilavoilla. Vartiainen on nähty Suomessa viimeksi keikkalavalla viime syksynä Mestarit-kiertueella, kun hän esiintyi yhdessä Kaija Koon, Vesalan ja Ellinooran kanssa.

Vartiainen esiintyi myös torstaina 9. marraskuuta Liike Nytin puheenjohtajan, liikemies Hjallis Harkimon syntymäpäivillä.

TTK:ssa on tiedossa semifinaali-ilta. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Source Link is.fi