Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_caf515b776091973f9b2c42da22016de, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jo 12 päivää hiljaisuutta – puoluejohtajaa raiskauksesta syyttäneen Kiinan tennistähden katoaminen herättää huolta – Uutisalue

Jo 12 päivää hiljaisuutta – puoluejohtajaa raiskauksesta syyttäneen Kiinan tennistähden katoaminen herättää huolta

Missä on kiinalainen tennistähti Peng Shuai?

Entinen naisten maailmanlistan ykköspelaaja Chris Evert lisäsi sunnuntaina oman äänensä niiden joukkoon, jotka ovat ahdistuneita Pengin, 35, kohtalosta.

– Nämä syytökset ovat erittäin häiritseviä. Olen tuntenut Pengin siitä lähtien, kun hän oli 14-vuotias. Meidän kaikkien tulisi olla huolestuneita, koska kyse on vakavasta asiasta. Missä hän on? Onko hän turvassa? Arvostaisin, mitä tahansa tietoa, Evert kirjoitti Twitterissä.

Aihetunnisteella #WhereIsPengShuai varustettuja viestejä julkaistaan parhaillaan hurjaa vauhtia. Peng on ollut kateissa jo lähes kaksi viikkoa.

Peng julkaisi tiistai-iltana 2. marraskuuta Weibo-tilillään tekstin, jossa hän väitti Kiinan entisen varapääministerin Zhang Gaolin, 75, painostaneen hänet seksiin. Raiskauksen jälkeen pari oli vuosia kestäneessä suhteessa.

Pengin tekstin kerrottiin kadonneen nopeasti julkaisun jälkeen. Kiinan tiukka nettisensuuri esti pian myös haut Pengin nimellä ja jopa sanalla tennis.

Lue lisää: Tennistähti julkaisi kovan väitteen: 40 vuotta vanhempi puoluejohtaja painosti seksiin – Kiinan sensuuri iski heti

Pengin kohtalosta huolestuneet länsimaiset aktivistit vaativat naisten tenniksen kattojärjestöä WTA:ta puuttumaan tilanteeseen.

– Ei jatketa enää vaikenemista, kirjoitti ranskalainen tennistähti Alize Cornet.

Kiinan historian parhaisiin tennispelaajiin kuuluva Peng on urallaan ansainnut yli kahdeksan miljoonaa euroa palkintorahaa. Hän on voittanut Wimbledonin 2013 ja Ranskan avoimet 2014 nelinpelissä yhdessä Taiwanin Hsieh Su-wein kanssa.

Source Link is.fi