Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a3e13409f8f797eb2268df9fc7b0b2fe, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Johnny Depp liittyi TikTokiin ja julkaisi kiitos­videon faneilleen – Amber Heard reagoi tiukasti – Uutisalue

Johnny Depp liittyi TikTokiin ja julkaisi kiitos­videon faneilleen – Amber Heard reagoi tiukasti

Näyttelijä Johnny Depp liittyi tiistaina 7. kesäkuuta sosiaalisen median palvelu TikTokiin ja sai päivässä lähes neljä miljoonaa seuraajaa.

Depp julkaisi ensimmäisen videonsa palveluun keskiviikkona 8. kesäkuuta. Videossa Depp näkyy esiintymässä eri keikoilla rock-tähti Jeff Beckin kanssa. Välillä Depp vilahtaa videossa autossa vilkuttamassa hurraaville faneilleen, jotka kannustivat Deppiä tämän oikeustaistelussa ex-vaimo Amber Heardia vastaan.

Johnny Depp on viettänyt aikaansa oikeusprosessin jälkeen Britanniassa muun muassa keikkaillen rock-tähti Jeff Beckin kanssa.

Depp on kirjoittanut videon kuvatekstiin pitkän kiitosviestin seuraajilleen ja faneilleen.

– Kaikille arvokkaille, lojaaleille ja horjumattomille tukijoilleni. Olemme olleet kaikkialla yhdessä ja nähneet kaiken yhdessä. Olemme kävelleet samaa tietä yhdessä. Teimme oikein yhdessä, koska te välititte, Depp aloittaa.

– Nyt siirrymme eteenpäin yhdessä. Te olette minun työnantajiani. En voi kiittää teitä muuten kuin kiittämällä. Joten kiitos. Rakkaudella ja kunnioituksella, JD, Depp lopettaa tekstin.

Video on kerännyt torstai-iltaan mennessä hurjat 8,1 miljoonaa tykkäystä ja reilut 350 000 kommenttia.

Kommentit ovat lähes väistämättä positiivisia ja kannustavia.

– Rakastamme sinua, monet toistavat.

– Parisuhdeväkivallasta selviytyjänä haluan kiittää sinua vahvuudestasi puhua asiasta. Olet hyvin rakastettu. Jatka menestymistäsi. Halauksia sinulle ja perheellesi, eräs kommentoi.

Peoplen ja Mirrorin mukaan myös ex-vaimo Amber Heard reagoi Deppin videoon.

Heard jakoi lausuntonsa videota koskien edustajansa kautta.

– Samalla, kun Johnny Depp kertoo jatkavansa eteenpäin, naisten oikeudet liikkuvat taaksepäin. Tuomion antama viesti parisuhdeväkivallan uhreille on pelätä esiin tulemista ja asiasta puhumista, Heardin edustaja toteaa Peoplen ja Mirrorin mukaan.

Amber Heard pettyi oikeuden päätökseen.

Heard tuomittiin oikeudessa maksamaan Deppille 15 miljoonan dollarin korvaukset kunnianloukkauksesta. Lopullinen korvaussumma on noin 10,4 miljoonaa dollaria eli noin 9,7 miljoonaa euroa, sillä korvaussummaa laskettiin osavaltion lainsäädännön mukaisen maksimisumman suuruiseksi.

Myös Depp tuomittiin maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria korvauksena kunnianloukkauksesta. Se ei sisältänyt rangaistuksellista vahingonkorvausta.

Heard kertoi heti oikeuden päätöksen jälkeen olevansa pettynyt tuomioon.

– Pettymys, jota tunnen tänään, on sanoinkuvaamaton, Heard totesi tuoreeltaan.

– Olen pettynyt siihen, mitä tämä tuomio merkitsee muille naisille. Se on takaisku. Se siirtää kellon taaksepäin aikaan, jolloin nainen, joka puhui ja puhui, voitiin julkisesti häväistä ja nöyryyttää. Se kumoaa ajatuksen siitä, että naisiin kohdistuva väkivalta on otettava vakavasti.

Heardin asianajaja Elaine Bredehoft kertoi aiemmin, että Heard aikoo ”ehdottomasti” valittaa saamastaan tuomiosta.

Bredehoft sanoi NBC:n haastattelussa, että oikeudenkäynnin saama huomio sosiaalisessa mediassa oli vinoutunutta ja vaikutti tuomioon. Bredehoftin mielestä oikeussali muuttui ”eläintarhaksi”.

Source Link is.fi