Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_22d010304fa711dea68d0b961b6982c3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jokerit mureni Kankaan montun hornankattilassa – tulikuuma sarjakärki paahtaa maisemaan Mestiksessä – Uutisalue

Jokerit mureni Kankaan montun hornankattilassa – tulikuuma sarjakärki paahtaa maisemaan Mestiksessä

Ääriään myöten täyteen pakatussa Kankaan montussa oli 1 427 katsojaa.

Iisalmi

Kotimaiselle kiekkokartalle syksyllä palannut Helsingin Jokerit aloitti Mestis-aikansa ensimmäisen vieraskiertueen tappiollisissa merkeissä Iisalmessa.

Sarjakärki Iisalmen Peli-Karhut kaatoi Jokerit maalein 4–1 ääriään myöten täyteen pakatussa Kankaan montussa. Loppuunmyytyä ottelua seurasi 1 427 katsojaa.

– Jokereiden mukaantulo on piristänyt koko Mestistä, IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola sanoi tyytyväisenä.

– He ovat ensimmäistä kertaa Iisalmessa ja meillä on sarja alkanut kivasti. Myimme mökin täyteen.

Lippujen kysyntä oli poikkeuksellisen suurta tarjontaan nähden. Ylisipolan mukaan IPK olisi myynyt isompaan halliin ja parempiin puitteisiin 2 500–3 000 lippua.

– Se [yleisömäärä] olisi tuplaantunut. Kyllä se mielenkiinto on niin vahvaa.

Tulikuuma IPK on voittanut nyt kahdeksan kauden yhdeksästä ottelustaan. Se on repinyt eron sarjassa toisena olevaan Kiekko-Espooseen jo kahdeksaan pisteeseen. Jokerit on pisteen Espoota perässä.

Jokerien ainoa osuma syntyi perjantaina ajassa 32.00, kun Jere Vertanen löysi Emil Oksasen maalin kulmalta ja tämä laukoi kiekon ohi Paavo Kohosen.

IPK:n tehomies oli Valtteri Koskela, joka ampui itse 1–0-maalin ja alusti loistosyötöllään Alex Berardinellin 2–0-osuman. Henri Risikko ei voinut takaiskuille mitään.

– Heikko esitys meiltä, eka erä etenkin. Kyllä me oltiin hitaita ja huonosti reagoivia ja semmoisia väsyneen oloisia. En osaa sanoa, mistä se johtuu, päävalmentaja Tero Määttä sanoi.

Risikko joutui antautumaan perjantaina kolmesti. Neljännen osumansa IPK teki tyhjiin.

– Kyllä me kauaksi jäätiin siitä tasosta, millä pelasimme viime viikonloppuna kaksi hyvää peliä. Ihmetyttää, missä syy, Määttä tiivisti.

Jokerien iltaa synkensi Jesse Liuksialan ulosajo toisen erän alussa. Liuksialan taklaus osui Aleksi Soijärven päähän IPK-maalin kulmalla. Soijärvi ei palannut peliin.

– Tosi paljon otettiin tänään jäähyjä. Ei me noin paljon voida niitä ottaa, vanhassa kotihallissaan pelannut Jokerien hyökkääjä Erkka Seppälä sanoi.

Myös Seppälä harmitteli Jokerien avauserän suoritusta.

– Puhuttiin paljon, että lähdetään hyvin tähän ja tiedetään, mikä haaste täällä on, mutta jotenkin jäi meillä se eka erä piippuun ja 2–0 kaverille. Siihen ei voi olla tyytyväinen.

Jokerien vieraskiertue jatkuu lauantaina Kajaanissa Hokin vieraana.

– Lätkässä on hienoa, että seuraavana päivänä on heti uusi mahdollisuus. Kyllä meillä on huomenna näytön paikka. Tämä peli ei kyllä tule riittämään, Seppälä sanoi.

Source Link is.fi