Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_95b2c00693d60cdb751110a0aa792875, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jopa 95 ihmistä saattaa olla yhä kateissa Moskovan terrori-iskun jäljiltä | Verkkouutiset – Uutisalue

Jopa 95 ihmistä saattaa olla yhä kateissa Moskovan terrori-iskun jäljiltä | Verkkouutiset

Jopa 95 ihmistä on yhä kateissa Moskovan lähellä viime perjantaina Crocus-keskuksessa tapahtuneen terrori-iskun jäljiltä. Asiasta kertovat venäläinen uutiskanava Baza sekä uutissivusto Lenta.

Luku lähes sadasta kadoksissa olevasta perustuu omaisten etsintäpyyntöihin viranomaisille. Luku saatu vertaamalla etsintäpyyntöjä ihmisistä, jotka eivät ole loukkaantuneiden tai kuolleiden listoilla. Kaikkia iskussa kuolleita ei vielä keskiviikkona julkaistun tiedon mukaan ollut tunnistettu. Samalla ei voi kuitenkaan sulkea pois sitä, että kaikki iskusta selvinneet eivät vain ole olleet yhteydessä omaisiinsa.

Iskun yhteydessä keskuksen konserttisali syttyi tuleen ja myöhemmin keskuksen katto romahti. Aiemmin keskiviikkona Baza kertoi, että turvallisuusviranomaisten turvakamerakuviin perustuvien arvioiden mukaan Crocus-keskuksessa saattoi olla sisällä vielä jopa 200 ihmistä siinä vaiheessa, kun keskusekn katto romahti.