Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e5895cc6a4ed3f4fad80ab83dd111401, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seiska: Suomeen muuttaneet Teuvo Hakkarainen ja Gisela-rakas tiukan päätöksen edessä – uhkaako ero? – Uutisalue

Seiska: Suomeen muuttaneet Teuvo Hakkarainen ja Gisela-rakas tiukan päätöksen edessä – uhkaako ero?

Teuvo Hakkarainen ja Gisela Barrientos ovat olleet yhdessä jo pari vuotta.

PERUSSUOMALAISTEN europarlamentaarikko ja sahayrittäjä Teuvo Hakkarainen saatteli naisystävänsä Gisela Barrientosin, 48, julkisuuteen viime itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa.

Yhtä on ehditty pitää jo yli kaksi vuotta. Nyt he asuvat yhdessä Viitasaarella.

– Tultiin Viitasaarelle ja hän ryhtyi pesemään pyykkiä ja silittämään. Mietin vain, että tuo näyttää onnistuvan häneltä, Hakkarainen sanailee Seiskalle.

Naisystävä haluaisi purjehtia avioliiton satamaan Hakkaraisen kanssa, mutta mies empii.

– No hän menisi, mutta minä en. Se olisi iso askel. Loppuelämän sitoutuminen. Mutta jotain tässä on tehtävä. Menemme joko naimisiin tai sitten eroamme. Kesään mennessä tulee päätöksiä, Hakkarainen lupaa Seiskalle.

Barrientos kertoi IS:lle tavanneensa Hakkaraisen jo 20 vuotta sitten vuonna 2003.

– Opiskelin tuolloin teologiaa ja halusin tulla Suomen tutkimaan kirkkoja. Tunsin suomalaisen lähetyssaarnaajaan, joka taas tunsi Teuvon.

– Minulla ei ollut rahaa tulla Suomeen, mutta Teuvo maksoi minun lentolippuni, vaikka emme olleet siis koskaan edes tavanneet.

Tuolloin alkoi ystävyys, joka muuttui kaksi vuotta sitten rakkaudeksi.

– Halusin tulla katsomaan Suomen yötöntä yötä ja silloin kohtasimme jälleen, Barrientos kuvaili IS:lle viime itsenäisyyspäivänä.

– Olen niin onnellinen, että olen löytänyt Teuvon. Olen oikeassa paikassa, oikean ihmisen kanssa.

Avomiestään Barrientos kuvaa kiltiksi ja auttavaiseksi mieheksi.

– Teuvo ei lepää koskaan, vaan esimerkiksi Viitasaarella hän auttaa aina paikallisia sahaamaan puita sekä antaa myös rahaa sitä tarvitseville.

LEMPI LEISKUU ja kehut ovat molemminpuolisia.

Hakkarainen kuvaa Barrientosia hienoksi persoonaksi, joka puhuu useita kieliä.

Suoraviivaiseksi kansanmieheksi itseään luonnehtiva Hakkarainen istuu ensimmäistä kautta europarlamentissa ja kuuluu Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmään ECR:ään.

Source Link is.fi