Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4a2bb352925e2ba6fff8531857f56e7b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joukkuetoveri sanoo Therese Johaugin valehtelevan – Uutisalue

Joukkuetoveri sanoo Therese Johaugin valehtelevan

Hiihtokuningatar Johaugin harjoitusmäärät puhuttavat.

Kolminkertaisen hiihdon olympiavoittajan Norjan Therese Johaugin vakuuttava paluu kilpaladuille on aiheuttanut epäilyjä jopa oman maajoukkueen sisällä.

Johaug, 35, synnytti esikoisensa viime vuoden toukokuussa ja palasi huippukilpailuihin viime lauantaina todella tyrmäävällä tavalla.

Johaug osallistui Lillehammerissa käytyihin Norjan mestaruuskisoihin ja vei naisten 30 kilometrin kisan (v) voiton ylivoimaisella tavalla.

Hän päihitti kakkoseksi hiihtäneen yhdysvaltalaisnorjalaisen Sophia Lauklin kahden minuutin ja 49 sekunnin erolla.

Ja ihan kuin järisyttävä voittomarginaali ei riittäisi, on Johaug kertonut nyt harjoittelumääristään. Ne ovat vähintäänkin maltilliset.

–  Rehellisesti sanottuna en ole harjoitellut kovin paljon. Harjoittelen normaalisti 10–15 tuntia viikossa. Olen tehnyt näin tammikuusta lähtien. Joinain viikkoina harjoittelen 20 tuntia, ja syksyllä oli viikkoja, kun treenasin 5–10 tuntia, Johaug sanoi Dagbladetille.

– Harjoittelen hieman eri tavalla kuin aiemmin. Minulla on useita kovia harjoituksia. Hiihdän myös pidempiä matkoja, mutta lapsen saamisen jälkeen täytyy harjoitella hieman eri tavalla.

Heidi Weng on Johaugin joukkuetoveri maajoukkueesta, eikä hän usko hiihtokuningattaren kertomia harjoitusmääriä.

– En ole yllättynyt (paluusta). Hän on nähtävästi harjoitellut paljon paremmin kuin on kertonut, mutta meidän olisi pitänyt olla lähempänä, Weng kommentoi.

10–15 tuntia on varsin vähäinen määrä, sillä esimerkiksi toinen norjalainen naissuuruus Marit Björgen harjoitteli Dagbladetin mukaan 940 tuntia vuodessa.

Ja Johaugin suurimmat harjoitusmäärät ovat olleet Dagbladetin mukaan peräti 1 300 tuntia vuodessa.

Johaugin veli Karstein Johaug vahvisti kuitenkin, että isosisko Theresen harjoitusmäärät ovat vähintään puolittuneet.

– Ehdottomasti, ehkä jopa enemmän, hän sanoi Dagbladetille.

Karstein Johaug pohti myös, miten Therese Johaugin harjoittelu muuttuisi, jos tämä palaisi tosissaan kilpaladuille tähtäimessään MM-kotikisat ensi vuonna.

– Hänen täytyy harjoitella paljon enemmän kuin nyt, se on selvää. Määrä jäisi kuitenkin selvästi pienemmäksi kuin aiemmin aktiiviurallaan.

Source Link is.fi