Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bc5957856a84bc929a692d97c3a314eb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juha Perälä rakensi itse valtavan terassin kotiinsa – lopputulos häkellyttää Instagramissa – Uutisalue

Juha Perälä rakensi itse valtavan terassin kotiinsa – lopputulos häkellyttää Instagramissa

Radiojuontaja Juha Perälä on kesän mittaan julkaissut useaan otteeseen Instagram-tilillään otteita käynnissä olevasta terassinrakennusprojektistaan. Nyt Perälä kertoo seuraajilleen ilouutisen: pitkä projekti on viimein tullut päätökseensä.

– Siinä se nyt lepää. Paljon puhuttu ja kohua herättänyt itsetehty Terde poreineen päivineen!! Kyllä sitä näköjään känsättömät käteni vielä jotain osaavat! vitsailee Perälä julkaisussaan.

Tuoreessa julkaisussa juontaja esittelee ylpeänä työnsä tuloksia. Uusi terassi näyttää varsin hulppealta poreammeineen ja moderneine ulkomuotoineen.

Julkaisemassaan kuvasarjassa Perälä esittelee työvaiheita projektin varrelta. Kuvissa ja videoissa terassi nähdään sekä aivan alkutekijöissään että uutukaisen valmiina.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla julkaisun oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Perälän Instagram-seuraajat ovat rakennusprojektin lopputuloksesta ällistyneitä. Julkaisuun satelee niin tykkäyksiä kuin ylistäviä kommenttejakin.

– Mulla ois pari hommaa sulle, vitsailee joku Perälä taidoista vaikuttuneena.

– Kyl on hieno terassi!

– Hyvältä näyttää!

Terassinrakennusprojekti on kiinnostanut somekansaa tänä kesänä paljon. Juontaja on puurtanut terassinsa parissa niin arkena kuin juhlanakin.

– Vappu mänee Terdeä puuhaillessa!! tiedotti Perälä toukokuun alussa aurinkoisen raksakuvan kera.

Vaikka Perälän projektiseuranta on ilahduttanut somessa, on hän onnistunut aiheuttamaan sosiaalisessa mediassa myös närkästystä. Viime vuonna hän sai aikaan melkoisen kohun kommentoidessaan eri ammattien ja alojen eroja monien mielestä kummallisella tavalla.

Kommentit saivat etenkin hoitajat ärsyyntymään, ja Perälä perusteli kohua myöhemmin sillä, että hänen kommenttinsa oli ymmärretty väärin.

Lue lisää: Juha Perälän päivitys sai hoitajat pöyristymään – ihmetteli yölisien maksamista, ja someraivo oli valmis

Source Link is.fi