Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_49a9f976f53026290f3bfa396e2b408f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Julia, 22, näkee puolisonsa harrastavan seksiä toisen naisen kanssa Temptation Islandilla – sitten mies lausuu sanat, jotka murtavat hänet täysin: ”Ei, ei…” – Uutisalue

Julia, 22, näkee puolisonsa harrastavan seksiä toisen naisen kanssa Temptation Islandilla – sitten mies lausuu sanat, jotka murtavat hänet täysin: ”Ei, ei…”

Temptation Island Suomen torstain jaksossa iltanuotiolla puidaan edellisen bileillan tapahtumia. Tapahtumia riitti, sillä varattu Eetu rikkoi parisuhteensa rajat ja päätyi harrastamaan seksiä sinkku-Essin kanssa.

Katuvainen mies on pohtinut pitkään ja hartaasti sitä, miksi ylilyönti tapahtui.

– Ei ole yksittäisiä asioita, mitkä olisi hiertäneet mun ja Julian suhteessa, mut tän reissun aikana on jollain tavalla huomannut, ettei välttämättä olla bondattu niin hyvin kuin ollaan luultu, Eetu pohtii.

–Siinä suhteessa ei välttämättä kaikki ole ollut hyvin ja se nyt johti tuohon, mut ei sen ois tarvinnut tuhon johtaa. Väärä teko se on kuitenkin, Eetu myöntää.

Eetu erehtyi pettämään puolisoaan Temptation Islandilla.

Eetun ja Essin entisestään lähentyneet välit paljastuvat myös Eetun puolisolle Julialle, kun hän pääsee iltanuotiolla näkemään videon puolisonsa bileillasta. Videolla Eetu heittäytyy antaumuksella villan leikkeihin ja saa suudelman Essiltä.

– Tuntuuko toi enää miltään? juontaja Sami Kuronen kysyy.

– Kyllähän se paskalta tuntuu, mutta oon vähän jo turtunut tohon. Oon odottanut, että sama meno jatkuu ja pahemmaksi menee, Julia sanoo.

Voit katsoa videon iltanuotiolta artikkelin alussa olevasta videoikkunasta.

Sami ilmoittaa, että hänellä on Julialle vielä toinen video. Siitä selviää, että Eetun ja Essin välillä on muutakin kuin pelkkää fyysistä vetovoimaa. Eetu on nimittäin myöntänyt suoraan olevansa ihastunut Essiin.

– Olisi ollut kiva kuulla, että hän rakastaa mua edelleen, mut toi meininki on semmoista, et ihan kun hän ois Essin kanssa pariskuntana tuolla, Julia sanoo toisen videon nähtyään.

Julia murtuu iltanuotiolla täysin kuultuaan, että hänen puolisonsa on paitsi pettänyt häntä, myös ihastunut toiseen naiseen.

Julian iltanuotio ei lopu siihen, vaan Sami kertoo, että hänellä on näytettävänä vielä kolmaskin video.

– Mulla on sulle vielä yksi video ja sen sä saat katsoa halutessasi yksin tai katsoa muiden naisten kanssa, Sami pohjustaa.

– Katson sen muiden kaa, Julia sanoo nyyhkyttäen.

Ruudulle lävähtävällä videolla nähdään kuinka Eetu ja Essi harrastavat seksiä peiton alla. Järkyttynyt Julia painaa kasvot käsiinsä vuolaasti kyynelehtien.

– Ei, ei… Julia itkee.

– Mä oon tosi pahoillani. Ei tänään muuta, voitte mennä lohduttamaan, Sami toteaa.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi