Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9c48565d531072c681e065e746ca0bec, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juovuksissa olleet nuoret kiekkoilijat sikailivat MM-turnauksen paluumatkalla: heitettiin ulos koneesta – Suomen joukkue mukana lennolla – Uutisalue

Juovuksissa olleet nuoret kiekkoilijat sikailivat MM-turnauksen paluumatkalla: heitettiin ulos koneesta – Suomen joukkue mukana lennolla

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kisat keskeytettiin keskiviikkona turnauksen pahentuneen koronavirustilanteen takia. Nyt joukkueet ovat lähteneet kotimatkalle Kanadasta.

Ruotsalaisen SVT:n toimittajan Marie Lehmannin mukaan Tshekin ja Venäjän joukkueet käännytettiin pois paluulennolta huonon käytöksen takia.

Lentokoneen henkilökunnan mukaan pelaajat olivat muun muassa olleet juopuneita, tupakoineet ja kieltäytyneet pitämästä kasvomaskia, Lehmann raportoi. Kasvomaskin pois ottaminen julkisella paikalla on laitonta Kanadassa.

Kaikki Tshekin ja Venäjän joukkueen jäsenet heitettiin ulos koneesta. Lennon määränpäänä oli Saksan Frankfurt. Lehmann korosti Twitterissä, että kaikki tshekkiläis- ja venäläispelaajat eivät suinkaan käyttäytyneet huonosti.

Myös Suomen joukkue oli toimittajan mukaan samalla lennolla, mutta Nuoret Leijonat eivät aiheuttaneet ongelmia ja saivat matkustaa normaalisti.

Suomen joukkueen jatkolennon Frankfurtista odotetaan laskeutuvan kotimaahan lauantai-iltapäivällä. Calgarystä lähtenyt lento lähti Lehmannin mukaan myöhässä, joten Nuorten Leijonien kotimatka saattaa venyä.

Nuorten Leijonien GM Kimmo Oikarinen kommentoi aiemmin IS:lle joukkueen kotimatkan suunnitelmista:

– Lennämme Calgarystä Frankfurtiin samalla reittilennolla kahden muun joukkueen kanssa. Käsittääkseni lennolla ei ole muita matkustajia, Oikarinen kertoi torstai-iltana Suomen aikaa.

Source Link is.fi