Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b4028e155d271bed68f8e7fe7e42132d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juuse Saros sai komean kunnianosoituksen NHL:ssä – vain yksi tähti kiilasi edelle – Uutisalue

Juuse Saros sai komean kunnianosoituksen NHL:ssä – vain yksi tähti kiilasi edelle

Viime viikolla kolme voittoa kolmesta ottelusta torjunut Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros sai maanantaina tunnustusta loisto-otteistaan. NHL nimesi Saroksen viikon tähdistöönsä, ja kolmen tähden joukossa hänen edelleen ykköstähdeksi kiilasi vain Coloradon hyökkääjä Gabriel Landeskog.

Saros torjui voitot Vegasista, Los Angelesista ja Arizonasta pysäyttäen 125 kohtaamistaan 131 laukauksesta. Predators nousi voitoillaan NHL:n Keskisen divisioonan kärkeen.

–  Tämä johtuu mitä ilmeisimmin hyvästä vieraskiertueesta koko joukkueen osalta, Saros jakoi kunniaa joukkuetovereilleen Predatorsin Twitter-tilin videohaastattelussa.

Saros jakaa liigan kärkitilaa maalivahtien voittotilastossa (19 voittoa), ja hän on kärkikymmenikössä myös päästettyjen maalien keskiarvossa (2,21, 8:s) ja torjuntaprosentissa (92,9, 9:s).

–  Hän on iso syy siihen, että meillä on mahdollisuus voittaa joka ilta ja iso syy siihen, että olemme voittaneet aika lailla viime aikoina, Predatorsin päävalmentaja John Hynes kehui vahtiaan seuran Twitterissä.

Source Link is.fi