Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d7b44d65ab67d361f54451785b2bea9b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Teollisuus­­halli ilmi­liekeissä Akaassa – ”Koti-ikkunat ihan tärisivät, tosi kovia paukahduksia kuului” – Uutisalue

Teollisuus­­halli ilmi­liekeissä Akaassa – ”Koti-ikkunat ihan tärisivät, tosi kovia paukahduksia kuului”

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan kello tulipalo on alkanut rakennuksen kattorakenteista.

Rakennuksen katolta tulee savua ja hallissa näkyy liekkejä. Palo on levinnyt laajasti kattorakenteisiin, pelastuslaitos kertoi julkaisemassaan tiedotteessa.

Sammutustyöt rakennuksen katolla ja sisällä ovat meneillään. Paikalle on hälytetty ainakin 20 pelastuslaitoksen yksikköä.

Tehtaantiellä palava rakennus on Aamulehden mukaan koneenrakennukseen erikoistuneen Toijala Worksin tehdashalli.

Toijala Worksin toimitusjohtaja Pasi Kannisto kertoi Aamulehdelle yhdeksän aikaan illalla, että palo ei vielä ollut hallinnassa. Tuolloin tulessa olivat puomistojen tuotannon hallit.

Kanniston mukaan hallissa oli palon syttymisen tienoilla paikalla ”puolisen tusinaa” työntekijää. Kaikki työntekijät ovat päässeet pois rakennuksesta. Kukaan ei ole loukkaantunut.

Akaan Toijalassa asuva Mika Hakala kertoo olleensa palopaikan lähistöllä ja nähneensä liekit noin puoli kahdeksan aikoihin. Hakalan mukaan palo näytti rajulta.

–Oli kyllä aika laaja se tulipalo siinä. Kun pääsimme kauemmas, niin taivaanrannassa liekkimeri tuntui vaan kasvavan ja kasvavan. Kylänraitti oli aika punaisena ja kovassa savussa.

Muutaman kilometrin päässä palopaikasta asuvan Hakalan mukaan myöhemmin illalla tehtaan suunnasta kuului kovia räjähdyksen tai paukahduksen ääniä, jotka kantoivat sisälle asuntoon saakka.

– Koti-ikkunat ihan tärisivät, tosi kovia paukahduksia kuului. Sitten kuului pienempiä paukkeita.

Palon syttymissyy ei toistaiseksi ole tiedossa.

Palo on levinnyt laajasti kattorakenteisiin.

Source Link is.fi