Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e3891527b42f7fe0b2509cc1427918f8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kaisa Mäkäräisestä jymyuutinen – Uutisalue

Kaisa Mäkäräisestä jymyuutinen

Kontiolahdella nähdään pääsiäisyllätys.

Suomen entinen ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen palaa kisaladuille leipälajissaan.

Mäkäräisen, 41, nimi on Kontionlahden SM-kisojen lähtölistoilla. Niiden mukaan Mäkäräinen kisaa 12,5 kilometrin yhteislähdön pääsiäissunnuntaina ja seuraavana päivänä pikakisan.

Mäkäräisen seura Kontiolahden urheilijat osallistuu ensi lauantaina myös viestiin, mutta hiihtäjiä ei vielä ole julkaistu.

Mäkäräinen julkaisi Instagramin tarinoissa torstaina kuvan entisen kotikenttänsä, Kontiolahden ampumahiihtostadionin penkalta. Lajisuuruuden mukaan ampuminen tauon jälkeen oli ollut hankalaa.

Vaikka Mäkäräisen nimi löytyy myös yhteislähdön listalta, hän sanoi Instagramissa osallistuvansa viestiin ja ”ehkä sprinttiin”. Yhteislähdön osallistuminen pitää vahvistaa lauantaina.

Mäkäräinen lopetti ammattilaisuransa keväällä 2020. Sen jälkeen hän on toiminut esimerkiksi Ylen asiantuntijana ja voittanut Amazing Race Suomen yhdessä Mari Ederin kanssa.

Mäkäräinen ei ole kilpaillut ampumahiihdossa kahteen vuoteen lainkaan.

Hänen uransa kruunu oli vuoden 2011 maailmanmestaruus. Maailmancupin kokonaiskisan hän voitti kolme kertaa.

Amazing Racen televisioinut Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi