Banner Before Header

”Kajaanin kauneimpana taksikuskina” tunnettu Kati Korhonen: yllätysero ja paluu Kajaaniin!

”Kajaanin kauneimpana taksikuskina” tunnettu Kati Korhonen on eronnut kumppaninsa Lassi Viljasen kanssa.

Korhonen vahvisti eron Ilta-Sanomille, mutta ei halua kommentoida asiaa enempää.

Alkuvuonna 2019 tutustunut pari asui Lempäälässä yhteisen tyttärensä kanssa. Korhonen kertoo nyt IS:lle muuttaneensa takaisin Kajaaniin lapsensa kanssa.

Korhonen kirjoitti hiljattain Instagramiin päivityksen, jossa hän kertoi aloittavansa uuden vuoden puhtaalta pöydältä.

– Kiitos 2021 kaikesta, nyt katse kohti vuotta 2022. Uusi vuosi, uusi elämä puhtaalta pöydältä. Tästä tulee hyvä! Korhonen päivitti.

Kauneuskilpailuista tuttu Korhonen kertoi IS:lle keväällä 2020 suhteen alkutaipaleesta. Korhonen oli laittanut laulajana työskentelevälle Viljaselle viestin Instagramissa. Muutaman kuukauden yhteydenpidon jälkeen Viljanen päätti ajaa Kajaaniin tapaamaan Korhosta ja jäi sille tielle.

Lopulta Korhonen myi asuntonsa Kajaanissa ja muutti Tampereelle saman katon alle rakkaansa kanssa. Keväällä 2020 kaksikko vaihtoi Tampere-kotinsa isompaan rivitaloon Lempäälän Kuljuun.

– Kaikki on mennyt kuin rakkauselokuvassa konsanaan. Niin tätä kuvailisin, Korhonen hehkutti tuolloin.

Lue lisää: Kajaanin kaunein taksikuski törmäsi Instagramissa muusikkoon, joka vei heti jalat alta – salamarakkaus muutti elämän kertaheitolla

Kati Korhonen ja Lassi Viljanen Tampereella huhtikuussa 2020.

Korhosen mukaan kotipaikaksi valikoitui Kajaanin sijaan Tampereen seutu, sillä mallina työskentelevä Korhonen oli päättänyt periaatesyistä lopettaa taksikuskin hommat uuden taksilain mentyä läpi. Promoottorinakin toimiva Korhonen kertoi myös tuolloin keskittyvänsä pääsykokeisiin.

Artistinuransa lisäksi muun muassa sisällöntuottajana ja juontajana työskentelevän Viljasen mukaan keikat olivat pandemian takia peruuntuneet, mutta positiivista oli yhteisen ajan lisääntyminen.

– Kyllä tämä korona on vaikuttanut meidän molempien töihin. Mutta samalla tämä täydellinen tilaisuus keskittyä toisiimme ja romantiikkaan, Viljanen pohti tuolloin.

– Mutta meitä ei haittaa, sillä viihdymme paljon kaksin. Teemme yhdessä ruokaa, halaillaan ja pussaillaan. Sellaista rentoa yhdessäoloa, hän jatkoi.

Pariskunnan elämää seurattiin myös Ylen Muuttopäiväkirjat-ohjelmassa viime keväänä.

Taksikuskina toiminut Korhonen nousi tunnetuksi kasvoksi Kajaanissa ja sai paljon huomiota osakseen. Korhosen mukaan Tampereen seudulla huomio oli hienovaraisempaa.

– Siellä se korostui. Pirkanmaalla saa olla enemmän rauhassa, eivätkä miehetkään häiriköi enää samalla lailla, Korhonen totesi.

Lue lisää: ”Kajaanin kauneimpana taksikuskina” tunnettu Kati, 28, rakastui ja taltioi elämänsä televisioon – yllättävä uutinen oli muuttaa yhteisen arjen painajaiseksi

Source Link is.fi