Banner Before Header

Kallioseinämä romahti veneilijöiden päälle Brasiliassa – ainakin kuusi ihmistä kuollut

Ainakin kuusi ihmistä on kuollut ja yhdeksän loukkaantunut vakavasti kallioseinämän romahdettua moottoriveneiden päälle Furnas-järvellä Capitolion kaupungissa Brasiliassa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Minas Geraisin osavaltion palolaitoksen mukaan turisteja kuljettaneet veneet olivat järvellä sijaitsevan vesiputouksen lähistöllä, kun kallioseinämä yhtäkkiä romahti veneiden päälle.

Kahdenkymmenen ihmisen uskotaan olevan kadoksissa ja sukeltajat etsivät heitä. Palolaitoksen tiedottajan Pedro Aiharan mukaan romahtanut kallioseinämä osui suoraan kahteen veneeseen ja 24 ihmistä pelastettiin niiltä hengissä.

Brasilialaisen O Tempo -lehden Twitterissä julkaisemalla videolla näkyy, kuinka kallioseinämä romahtaa nostattaen suuren aallon.

Onnettomuudessa loukkaantuneista yksi on vakavassa tilassa sairaalassa pää- ja kasvovammojen vuoksi. Muilta vakavasti loukkaantuneilta murtui luita. Noin 23 henkilöä sai lisäksi lieviä vammoja.

Minas Geraisin osavaltiossa on ollut viimeisten kahden viikon aikana rankkoja vesisateita, ja viranomaisten mukaan sateet ovat voineet irrottaa kalliota.

Source Link is.fi