Banner Before Header

Karu kuva: Brooklinnilla, 22, ei ole enää ylähuulta – painajainen alkoi kohtaamisesta serkun koiran kanssa

Yhdysvaltalaisskeittari Brooklinn Khoury on avautunut marraskuun 2020 kauhunhetkistä.

Khoury, 22, oli lähtenyt viettämään lomaa serkkunsa luo Arizonan osavaltioon. Loma päättyi kuitenkin lyhyeen, kun serkun koira hyökkäsi Khouryn kimppuun.

Asiasta uutisoi People-lehti.

Serkkunsa luona Khoury päätti tervehtiä perheen 8-vuotiasta Diesel-nimistä pitbullia. Hän oli tavannut koiran aiemmin useaan kertaan.

Khoury meni koiran luo ja kehui sitä.

– Seisoin, ja koira istui, kunnes se kirjaimellisesti vain nousi ylös. Ja alkoi roikkumaan kiinni huulestani, Khoury muistelee lehdelle.

Khoury tajusi välittömästi tilanteen vaarallisuuden ja päätti liikkua huulesta roikkuvan koiran mukana.

Lopulta koira päästi irti ja nainen huomasi jotain lentäneen samalla pois.

– Katsoin alas päin ja koko paitani oli veressä. Verta oli kaikkialla.

Katse kiinnittyi lattialla makaavaan möykkyyn. Khoury tunnisti sen ylähuulekseen.

Nainen nappasi huulen nenäliinaan ja kiirehti yhdessä serkun kanssa päivystykseen. Ylähuulta ei kuitenkaan pystytty pelastamaan.

Nyt, vuosi tapahtuman jälkeen Khoury on aloittanut huulen korjausleikkaukset, lehti paljastaa. Huulta korjataan käsivarresta otettavilla iho- ja kudossiirroilla.

– Tämä hyökkäys on opettanut minua rakastamaan itseäni sisältä ja ulkoa päin riippumatta siitä, mitä ihmisillä on sanottavana. Se opetti minulle, että yhteiskunta asettaa korkeita vaatimuksia kauneudelle, mutta todellisuudessa kaikki ovat kauniita omalla tavallaan, Khoury kirjoitti Instagramissa onnettomuuden vuosipäivänä.

Source Link is.fi