Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a9e8c627b4e1dce73b07f49eb7dff092, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Katso erikoinen tilanne: Ruotsalainen hiihtotähti unohti numerolappunsa vessaan ja pelkäsi hylkäämistä – ”Häpeän” – Uutisalue

Katso erikoinen tilanne: Ruotsalainen hiihtotähti unohti numerolappunsa vessaan ja pelkäsi hylkäämistä – ”Häpeän”

Emma Ribomin paluusta hiihdon maailmancupiin tuli todella stressaava. Hän kadotti numerolappunsa ennen Livignon sprinttifinaalia.

Emma Ribom unohti numerolappunsa – katso erikoinen tilanne.

Hiihdon maailmancupissa Livignossa Italiassa nähtiin ennen naisten sprinttifinaalia erikoinen tilanne. Kauden kaksi ensimmäistä sprinttikilpailua voittanut Emma Ribom huusi turhautuneena lähtöalueella. Hän huomasi unohtaneensa numerolappunsa.

– Siinä oli pieni paniikki, kun huomasin numerolapun puuttumisen kaksi minuuttia ennen lähtöä. En tiennyt, saisinko kisata, Ribom sanoi Aftonbladetin mukaan Viaplaylle (siirryt toiseen palveluun).

Ribom tajusi myöhemmin, että numerolappu oli unohtunut vessaan.

– Häpeän. Numerolappua ei voi unohtaa. Tätä pitää sulatella. En tule enää ikinä unohtamaan numerolappua, Ribom sätti itseään.

25-vuotias hiihtäjä sai tilanteesta varoituksen, mutta sai kisata. Ribom oli mukana varmistamassa ruotsalaisille kolmoisvoittoa. Hänelle kisa oli ensimmäinen maailmancupissa sitten Lillehammerin voiton joulukuun alussa.

Samoin pitkältä kilpailutauolta palannut Jonna Sundling voitti ja Maja Dahqvist oli toinen. Linn Svahn täydensi vielä komeaa ruotsalaispäivää viidennellä sijallaan. Ribom kertoi olleensa ylpeä tuloksestaan, koska numerolapun unohtaminen stressasi todella paljon.

– Rehellisesti sanottuna ajattelin koko finaalihiihdon puttuvaa numerolappua ja se ei ollut kivaa. Se ei ollut hyvä juttu, Ribom sanoi.

Sundling palasi maailmancupiin voitokkaana.

Miesten sprintissä Johannes Hösflot Kläbo joutui tiukoille Ranskan Richard Jouvea vastaan. Kläbo oli kuitenkin lopussa niukasti vahvempi.

– Jouve oli vahva. Tämä on vaikea kilpailu. Jos tulee maitohappoja lihaksiin, häviää heti metrejä. Onneksi pystyin voittamaan. Tunsin, että pystyin antamaan painetta koko kisan ajan, Kläbo sanoi Viaplaylle VG:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Jouve haastoi Kläbon loppusuoralla.

Suomalaisia ei ole mukana kilpailemassa Livignossa, sillä samaan aikaan kilpaillaan Tampereella SM-hiihdot.

Source Link yle.fi