Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8b583930c98ca25ea61e32c12c05ec48, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Katso pyöräsuunnistuksen SM-sprintti Heinolasta suorana ISTV:ssä – Uutisalue

Katso pyöräsuunnistuksen SM-sprintti Heinolasta suorana ISTV:ssä

ISTV:n lähetys kilpailuista alkaa kello 14.00. Lähetyksessä seurataan naisten kilpailua kello 14.10-15.00 ja miesten kilpailua kello 15.10-16.00.

SOC Asikkalan ja Itä-Hämeen Rastin järjestämässä suomenmestaruuskilpailussa sprinttimatkoilla kerätään pisteitä vuoden 2022 Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -sarjaan. Kilpailu on samalla myös näyttöpaikka heinäkuussa Falunissa Ruotsissa järjestettäviin lajin MM-kisoihin.

Ruska Saarela ajoi toukokuussa pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa Liettuassa kympin sakkiin.

Ennakkosuosikkeina kisaan starttaavat juuri ajetuissa EM-kisoissa parasta suomalaisvauhtia pitäneet Marika Hara ja Ruska Saarela naisissa sekä Samuel Pökälä, Andre Haga ja Teemu Kaksonen miehissä. SM- ja näyttökilpailuarvojen myötä paikalla on koko lajin Suomen kärkikaarti, joten ennakkosuosikeille riittää myös haastajia.

Lähetys näkyy ISTV:ssä vain suorana, mutta jälkilähetys on myöhemmin katsottavissa pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin Youtube-kanavalla.

Source Link is.fi