Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_832cea52dbb31616f6171b7ce374ab31, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kehonrakennuksen legenda Dave Draper on kuollut – esiintyi myös elokuvissa – Uutisalue

Kehonrakennuksen legenda Dave Draper on kuollut – esiintyi myös elokuvissa

Kehonrakennuksen legenda Dave Draper on nukkunut pois.

Draper oli kuollessaan 79-vuotias. Hänen vaimonsa Laree kertoi miehensä kuolemasta Facebookissa:

– Dave kuoli aikaisin tänään aamulla. Olin hänen kanssaan. Se tapahtui rauhallisesti. Se oli, kuten hänen lääkärinsä minulle kertoi, hyvä kuolema, Laree Draper kirjoitti tiistaina 30. marraskuuta.

Asiasta uutisoi mm. Barbend.

Dave Draper voitti Mr. New Jersey -kilpailun 21-vuotiaana 1962 ja muutti pian sen jälkeen Kaliforniaan. Santa Monicassa hän harjoitteli sittemmin maailmanmaineeseen nousseella Gold's Gym -salilla mm. Arnold Schwarzeneggerin kanssa.

Draper voitti IFBB:n Mr. America -tittelin 1965 ja Mr. Universe -tittelin 1966. Mr. Olympia -kisassa hän oli neljäs vuonna 1967.

Draper sai menestysvuosinaan julkisuutta myös tv-esiintymisillä ja kahdessa elokuvassa.

David Draper ja Sharon Tate vuonna 1967.

Hän oli mukana vuoden 1967 komediaelokuvassa Älä nostata laineita, joka oli Sharon Taten ensimmäinen teatterilevitykseen mennyt elokuva. Tyyli-ikoni Tate kuoli kaksi vuotta myöhemmin traagisesti 26-vuotiaana, kun Charles Mansonin kultti murhasi hänet.

Source Link is.fi