Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2ff217b35f16f74aae3033195e92f07f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Khloé Kardashianin ex-puoliso paljastaa olevansa toisen naisen lapsen isä – pamautti julki paljonpuhuvan tunnustuksen – Uutisalue

Khloé Kardashianin ex-puoliso paljastaa olevansa toisen naisen lapsen isä – pamautti julki paljonpuhuvan tunnustuksen

Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashianin, 37, ex-kumppani Tristan Thompson myöntää saaneensa lapsen toisen naisen kanssa. Koripallotähtenä tunnettu Thompson julkaisi Instagram-tilillään avoimen kirjoituksen, jossa hän kertoo isyystestin vahvistaneen, että hän on erään naisen pojan isä.

– Otan täyden vastuun teoistani. Nyt kun isyys on varmistettu, odotan innolla poikamme kasvattamista sovussa. Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, joita olen satuttanut ja jotka olen pettänyt tämän koettelemuksen aikana sekä julkisesti että yksityisesti, Thompson kertoo Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Thompsonilla on 3-vuotias True-tytär yhdessä Khloé Kardashianin kanssa. Pari alkoi seurustella vuonna 2016 ja oli yhdessä viisi myrskyisää vuotta. Suhteen aikana Thompson joutui kohujen keskelle petettyään Kardashiania ja pari päätyi useita kertoja eroon, mutta palasi aina yhteen.

Instagramin Stories-osiossa julkaisemassaan tekstissä Thompson pyytää Kardashianilta anteeksi käytöstään parin suhteen aikana. Hän kertoo rakastavansa Kardashia ja olevansa pahoillaan kaikesta tapahtuneesta.

– Sinä et ansaitse sydänsuruja ja nöyryytystä, joita olen sinulle aiheuttanut. Et ansaitse tulla kohdelluksi tavalla, jolla olen kohdellut sinua vuosien varrella. Tekoni eivät ole olleet linjassa sen kanssa, miten näen sinut.

– Kunnioitan ja rakastan sinua äärimmäisen paljon. Huolimatta siitä, mitä sinä ajattelet. Olen käsittämättömän pahoillani, Thompson kirjoittaa Instagramissa.

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson vuonna 2018.

Thompson kertoo Instagramissa, että hänen poikansa äiti on Maralee-niminen nainen. TMZ:n mukaan teksasilaisnainen on haastanut Thompsonin aiemmin oikeuteen ja vaatinut tätä maksamaan elatusmaksuja. Sivuston tietojen mukaan Thompson olisi yrittänyt maksaa naiselle 75 000 dollaria eli noin 66 000 euroa, jotta tämä ei kertoisi lapsesta julkisuudessa.

TMZ:n mukaan Thompson ja Kardashian olivat yhdessä, kun koripallotähdellä oli suhde Maraleen kanssa viime maaliskuussa. Thompsonilla on myös kolmas lapsi, vuonna 2016 syntynyt Prince-poika.

Source Link is.fi