Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3e22e197c509470df80045417e130bdf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kim Jong-unin huima muodonmuutos käynnisti huhumyllyn – onko liikkeellä kaksoisolento? – Uutisalue

Kim Jong-unin huima muodonmuutos käynnisti huhumyllyn – onko liikkeellä kaksoisolento?

Pohjois-Korean suuren johtajan Kim Jong-unin, 37, huima muodonmuutos on aloittanut maailmalla kovan huhumyllyn.

Brittilehti Expressin mukaan tuoreimmissa salaliittoteorioissa esitetään, että tuoreissa valokuvissa ei olisi Kim ollenkaan vaan hänen kaksoisolentonsa.

Lue lisää: Kim Jong-un laihtui selvästi – tämä on Etelä-Korean tiedustelun analyysi terveydentilasta

Tarkkasilmäisimmät ovat olleet havaitsevinaan, että tuoreimmissa kuvissa Kimin korvalehtien ja nenän muoto ovat erilaiset aikaisempaan verrattuna. Hiustyyli on ainakin muuttunut selvästi.

Spekulaatioista Kimin ympärillä kertoi Suomessa ensin Iltalehti.

Lue lisää: Tältä näyttää silmin­nähden hoikistunut Kim Jong-un

Yhdysvaltain ja Etelä-Korean tiedustelupalvelut ovat kuitenkin kumonneet huhut, joiden mukaan julkisuudessa olisi nähty aidon Kim Jong-unin sijaan hänen kaksoisolentonsa.

Kimin muodonmuutos lyhyessä ajassa on silti herättänyt hämmennystä. Vielä helmikuussa 2021 julkaistussa valokuvassa nauravan Kimin kasvot ovat selvästi pulskat.

Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin muodonmuutos on ollut niin nopea ja selvä, että on alettu spekuloida, onko tuoreimmissa kuvissa todella Kim itse.

Syyskuussa julkaistussa valokuvassa Kim on huomattavan paljon hoikempi ja siloposkisempi, ja tuoreimmassa valokuvassa joulukuun lopulta olemus on edelleen hoikistunut.

New York Post kertoi jo syyskuun alussa eteläkorealaisiin vakoilulähteisiin viitaten, että Kim oli laihtunut vain muutamassa kuukaudessa vähintään 20 kiloa.

Sotilasparaatia seurannut Kim näytti Pohjois-Koreaa seuraavien asiantuntijoiden mukaan valokuvissa ja videoilla huomattavasti terveemmältä ja hyvävoimaisemmalta kuin aiemmin.

Noin 170-senttisen painoksi arvioitiin vielä vuonna 2019 noin 140 kiloa.

Suuri painonpudotus on herättänyt myös epäilyksiä. Huhumylly on jauhanut, onko jokin sairaus kuihduttanut Kimin kehoa. Pontta väitetyille terveysongelmille ovat lisänneet diktaattorin ajoittaiset viikkojenkin poissaolot julkisuudesta.

Marraskuussa julkaistussa valokuvassa Kim Jong-un on vierailemassa Samjiyonin kaupungissa.

Niiden syyt ovat jääneet salamyhkäisiksi. Pohjois-Korea ei ole kommentoinut poissaolojen syytä tai Kimin terveydentilaa missään vaiheessa.

Kimin väitetään sairastavan diabetesta, ja hänelle väitetään tehdyn sydänleikkaus vuonna 2020.

Source Link is.fi