Banner Before Header

Kim Kardashian, 41, vahvisti seurustelevansa Saturday Night Live -ohjelmasta tutun koomikon Pete Davidsonin, 28, kanssa

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja koomikko Pete Davidson ovat vahvistaneet suhteensa, The Daily Mail tietää kertoa.

Pariskunta ei peitellyt hymyjään, kun heidät nähtiin kävelyllä Kimin äidin Kris Jennerin kartanon lähellä. Lehden mukaan pari on asunut viime ajat Jennerin kodissa.

Davidson on tosi-tv-tähden ensimmäinen kumppani sen jälkeen, kun hän erosi ex-miehestään Kanye Westistä.

Kanye, 44, jonka virallinen nimi on nykyään Ye, yhdistettiin puolestaan kesäkuussa malli Irina Shaykiin, mutta räppäri on liikkunut myös Instagram-malli Vinetrian, 22, kanssa.

Kardashianin uuden poikaystävän on kerrottu seurustelleen aiemmin Bridgerton-sarjasta tutun Phoebe Dynevorin kanssa. Hän on ollut myös kihloissa laulaja Ariana Granden kanssa.

Pete Davidson

Vaikka Kim Kardashian haki avioeroa tiettävästi jo viime talvena, West on kertonut, ettei ole vieläkään saanut avioerohakemusta nähtäväkseen.

West on kertonut avioeron vaikuttavan negatiivisesti pariskunnan neljään yhteiseen lapseen. Hän totesi, että 8-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago ja 2-vuotias Psalm toivoisivat vanhempiensa olevan edelleen yhdessä.

LOKAKUUN alkupuolella Kardashian toimi huippusuositun Saturday Night Live -keskusteluohjelman vierailevana juontajana. Jaksossa hän pilaili entisen aviomiehensä kustannuksella ja totesi eron johtuvan Westin luonteenpiirteistä.

– Kun erosimme, se liittyi lopulta yhteen asiaan: hänen luonteeseensa. Se kuulostaa ilkeältä, mutta ihmiset aina sanovat, että vitsien takana on totuutta. Ja minä yritän olla aina mahdollisimman aito, Kardashian näpäytti tuolloin.

Drink Champs -podcastissa West sanoi harmistuneensa entisen puolisonsa tempauksesta. Hän totesi, ettei avioero ole ollut hänelle missään kohtaa vitsi.

Lisäksi West kertoi median olevan syypää pariskunnan tämän hetkiseen tilanteeseen. Hän väitti, ettei media halunnut hänen selittävän asioita Kardashianin kanssa.

VAIKKA Kardashian vitsaili avioerostaan televisiossa, hän myös samalla kiitti Westiä kaikista pariskunnan yhteisistä vuosista.

– Olen todella siunattu ja kiitollinen kaikesta, rehellisesti sanottuna myös ylä- ja alamäistä. Menin naimisiin kaikkien aikojen parhaimman räppärin kanssa. Ja hän on sen lisäksi rikkain tummaihoinen mies Amerikassa. Lahjakas, suorastaan nero, ja hän antoi minulle neljä upeaa lasta, Kardashian ylisti lokakuussa.

Source Link is.fi