Kim Suomisen, 52, kuolema on koskettanut laajasti – Turun kaupunki järjestää kriisiapua pelaajille

Entisen A-maajoukkuejalkapalloilijan ja TPS-toimijan Kim Suomisen, 52, äkillinen kuolema on koskettanut laajasti.

Suominen oli sairaskohtauksen saadessaan vetämässä harjoituksia TPS:n ensi kauden P17 SM-sarjaan valmistautuvalle joukkueelle. Joukkueessa on vuonna 2005 ja 2006 syntyneitä poikia.

Turun kaupunki tiedotti perjantaina, että sosiaalipäivystys tarjoaa akuuttia kriisiapua TPS:n pelaajille. Se koordinoi kriisitukea yhteistyössä Turun kriisiryhmien kanssa.

Kriisiapu on tarkoitettu junioripelaajille sekä kaikille seuran toimijoille, joita asia syvästi koskettaa.

–Aikuisten olisi hyvä keskustella lasten ja nuorten kanssa asiasta, sillä tällaiset äkilliset tapahtumat saattavat aiheuttaa monenlaisia tunteita, kuten ahdistusta ja epätietoisuutta. Nopea kriisiapu on äärimmäisen tärkeää traagisen tapahtuman yhteydessä, johtava sosiaalityöntekijä Kaarina Katas sosiaalipäivystyksestä sanoo.

Pidetyn ja arvostetun valmentajan poismeno on koskettanut yli laji- ja seurarajojen. Monet ovat esittäneet suruvalittelunsa sosiaalisen median välityksellä.

Kupittaa 5:lle oli tuotu perjantaina kynttilöitä ja kukkia.

Kriisiapua saa ympäri vuorokauden Turun sosiaalipäivystyksestä p. 02 262 6003. Lisäksi sosiaalipäivystys antaa kriisiapua paikan päällä TPS:n tapahtumassa perjantaina yhdessä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä SPR:n kanssa.

Source Link is.fi