Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8e7893d07e664665c0daf526b4c8ad1d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kimi Räikkönen heitti herjaa Mick Schumacherille – sitten vitsi kävi karulla tavalla toteen – Uutisalue

Kimi Räikkönen heitti herjaa Mick Schumacherille – sitten vitsi kävi karulla tavalla toteen

Kimi Räikkönen vitsaili Brasilian F1-viikonlopun ennakkolehdistötilaisuudessa torstaina, että hän voisi hidastaa vauhtiaan päästäkseen ajamaan kilpaa Haasin Mick Schumacherin kanssa.

Haasin autot ovat olleet F1-sirkuksen hitaimpia tällä kaudella.

Räikkösen heitto oli vastaus Schumacherin voivotteluihin, ettei hän juuri ehtinyt kilvoitella uransa tähän kauteen lopettavan Räikkösen kanssa.

– Voin hidastaa joissain kisoissa, ja voit ajaa kilpaa kanssani, Räikkönen ehdotti.

Kuinka ollakaan Räikkönen ja Schumacher iskivät yhteen heti sunnuntain osakilpailussa, vaikka ei Räikkönen tarkoituksella hidastanut vauhtiaan.

Suomalaiskuski pyörähti lauantain sprinttikisan alussa, tuli maaliin sijalla 18 ja joutui siksi lähtemään sunnuntain osakilpailuun häntäpäästä vain Haasin autot takanaan.

Kilpailun alkupuolella Räikkönen ja Schumacher otattivat 15. sijasta rinta rinnan ja osuivat yhteen.

Schumacherin Haasin etusiipi osui Räikkösen ajokkiin ja hajosi. Aivan tällaista kilvoittelua saksalaisnuorukainen tuskin toivoi legendaarisen suomalaiskuskin kanssa.

Schumacher joutui käymään varikolla, ja virtuaalinen turva-auto aktivoitiin.

Schumacher sijoittui maaliin ajaneista viimeiseksi eli 18:nneksi, kun taas Räikkönen oli 12:s.

Räikkönen piiskasi Alfa Romeonsa kuitenkin kunnioitettavaan vauhtiin, sillä hän kellotti koko kilpailun viidenneksi nopeimman kierrosajan.

Source Link is.fi