Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_57f0953d41a623ff6f3133ca81993b87, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kirsi Alm-Siira kommentoi Pekka Poudan koirakohua – esittää selkeän mielipiteen kuohuttaneesta päätöksestä – Uutisalue

Kirsi Alm-Siira kommentoi Pekka Poudan koirakohua – esittää selkeän mielipiteen kuohuttaneesta päätöksestä

Uutisankkuri kertoo myös, minkälainen tunnelma MTV: llä on koirien lähdettyä studiolta.

Marraskuun alussa moni koirarakas ihminen tuohtui, kun MTV ilmoitti, ettei meteorologi Pekka Poudan koiria Siniä ja Suvia enää jatkossa nähdä kanavan säälähetyksissä.

Syyksi päätökselle kerrottiin muiden työntekijöiden kärsimät allergiaoireet.

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kommentoi tilannetta Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kutsuvierastilaisuudessa sunnuntaina ja kertoi oman mielipiteensä koirakohusta. Hän valotti myös, minkälainen tilanne MTV:llä on nyt koirien poistuttua studiolta.

– Koiraihmisenä pidän koirista. Mutta totta kai se on niin, ettei koiria oikein voi olla työpaikalla, koska jotkut voivat allergiaoireita niistä saada, hän totesi.

Hän kertoi, että jotkut työpaikalla MTV:n studiolla olivat oireilleet Poudan koirien takia. Nyt tilanne on kuitenkin Alm-Siiran mukaan rauhoittunut.

– Ei se enää meillä työpaikalla oikein näy, hän kommentoi koirakohun vaikutusta työyhteisöönsä.

Kirsi Alm-Siira kertoi TTK:n sunnuntain kutsuvierastilaisuudessa, että hän ei enää itse tanssi, mutta hänen jälkikasvunsa kisaa MM-tasolla tanssissa. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen harmitteli tilannetta aiemmin IS:n haastattelussa.

Hänen mukaansa aiemmin MTV Uutisten vanhoissa tiloissa Pasilassa meteorologit istuivat erillään eikä allergiatapauksia ilmennyt. MTV siirtyi kuitenkin sittemmin uusiin tiloihin Vallilaan. Siellä meteorologin työpiste on toimituksen keskellä, ja jotkut olivat Einosen mukaan saanut allergiaoireita.

– Kun tällaisia tulee, niin ei ole muita vaihtoehtoja. Nyt valitettavasti joudumme koirista luopumaan, Einonen sanoi.

Suosikkimeteorologin koirien poistaminen säälähetyksistä herätti yleisössä voimakkaitakin tunteita. Koiria vaadittiin takaisin lähetykseen jopa adressin avulla.

Lue lisää: Pekka Poudan koiria vaaditaan takaisin televisioon – tylyt terveiset allergisille

– Maikkarin pitää ottaa Pekka Poudan koirat takaisin televisioon. Kaikkien huonojen uutisten seassa on ollut virkistämässä ihmisiä Pekan mainiot koirat Sini ja Suvi. Ja nyt tämäkin ilon aihe viedään katsojilta. Allergiset ottakoon lääkettä tai hakeutukoon muihin työtehtäviin, adressissa vaadittiin.

Myös itse meteorologi Pouta piti tilannetta harmillisena.

– Monin puolin kurjaa. Tällaisina aikoina kun uutisissa on paljon ikäviä asioita, niin Sini on usein ollut ainoa piristävä ja pehmeä elementti lähetyksissä, Pouta totesi.

Pouta esitteli elokuussa tuolloin kolmen kuukauden ikäisen Suvi-koiranpentunsa ensimmäistä kertaa televisiossa juuri MTV3-kanavalla. Poudan 9-vuotias Sini-koira on puolestaan ollut jo entuudestaan tuttu näky MTV:n säätiedotuksissa.

Source Link is.fi