Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4a7a4b936a30ebb9c3074badcd0dc375, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kissaa julmasti rääkännyt Kurt Zouma menetti eläimensä ja sponsorinsa – valmentaja kertoi, miksi kohutoppari saa edelleen pelata – Uutisalue

Kissaa julmasti rääkännyt Kurt Zouma menetti eläimensä ja sponsorinsa – valmentaja kertoi, miksi kohutoppari saa edelleen pelata

West HamiN tähtipuolustaja Kurt Zouma kohteli hiljattain toista lemmikkikissoistaan julmasti, mikä nostatti suuren kohun Englannissa.

Eläinrääkkäystapaus nousi esille, kun Sun-lehti julkaisi Zouman veljen kuvaaman videon tapahtumista.

Videolla Kurt Zouma potkaisee ja lyö toista kissoistaan. Hän on pyytänyt myöhemmin anteeksi tekojaan, mutta se ei ole tyynnyttänyt kuohuja. Molemmat kissat on sittemmin otettu eläinten hyvinvointia edistävän RSPCA-järjestön huostaan.

Pelaajan henkilökohtaisista sponsoreista varustevalmistaja Adidas lopetti yhteistyön. Lisäksi yksi seuran sponsoreista on sanonut sopimuksensa irti ja toinen pannut hommat toistaiseksi jäihin.

BBC:n mukaan yli 150 000 ihmistä on allekirjoittanut verkossa vetoomuksen, jossa vaaditaan syytteen nostamista Zoumaa vastaan.

Lontoolaisseuran manageri David Moyeskaan ei ole säästynyt kritiikiltä. West Ham mätkäisi pelaajalle seurastandardin mukaiset maksimisakot eli pidätti kahden viikon palkan, mikä Sky Sportsin mukaan tarkoittaa tässä tapauksessa noin 250 000 puntaa (lähes 300 000 euroa).

Seura lahjoitti rahat eläinsuojeluun, mutta kuitenkin on antanut Zouman jatkaa pelaamista normaalisti.

Zouma pelasi tiistaina Watfordia vastaan, ja kummankin joukkueen kannattajat buuasivat hänelle pelin aikana. West Ham ilmoitti perjantaina, että pelaaja on käytettävissä myös seuraavassa ottelussa Leicesteriä vastaan.

– En suvaitse hänen tekojaan, jotka olivat kamalia. Olemme kuitenkin päättäneet peluuttaa häntä ja pysymme päätöksessämme, Moyes sanoi BBC:llä.

Ranskalainen Zouma, 27, siirtyi West Hamiin Chelseasta viime elokuussa noin 35 miljoonaa euroa vastaavalla summalla.

Puolustaja kuuluu myös Ranskan maajoukkueeseen. Hän pelasi mm. Suomea vastaan Helsingin olympiastadionilla MM-karsintaottelussa viime marraskuussa.

Lue lisää: Raju video leviää: Futistähti kohteli kissaansa julmalla tavalla – kuvaaja nauroi taustalla

Lue lisää: Viidennen perättäisen voiton napannut Liverpool kärkkyy yhä Valioliigan kärki­paikkaa

Lue lisää: Teemu Pukki onnistui Valioliigassa – maali alle 40 sekunnissa!

Source Link is.fi